Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Numer Disa XD

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poziom tego forum już dawno spadł poniżej wszystkiego, co można określić słowami.

Nie jestem wielkim fanem Disa, ale rozumiem jego niektóre reakcje, a rozprowadzanie jego numeru i gnębienie biednego gościa to zupełna wieś. 

Opublikowano

Dojdzie zaraz do tego, że mu jeszcze do chaty wbiją.

Bez przesady ludzie, można pohejtować, ale trzeba znać granice.

Opublikowano

Poziom tego forum już dawno spadł poniżej wszystkiego, co można określić słowami.

Nie jestem wielkim fanem Disa, ale rozumiem jego niektóre reakcje, a rozprowadzanie jego numeru i gnębienie biednego gościa to zupełna wieś. 

Jest rakiem to trzeba go gnębić. 

np. taki nervarien aka. brudas łudstok robi sobie challenga to nikt mu gier specjalnie nie psuje bo szanuja go jako streamera, a taki disu robi to polowa noridca mu gry psuje

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

np. taki nervarien aka. brudas łudstok robi sobie challenga to nikt mu gier specjalnie nie psuje bo szanuja go jako streamera, a taki disu robi to polowa noridca mu gry psuje

Ludzie go nienawidzą za akcje z nitrem i pokazanie polakom co to jest bol i teraz nieważne jak byś dobrze grał cassio,ryzem i tak powiedzą że bola używasz.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Dorośnij chłopcze. Chcialbys zeby ktos w ten sposob gnębiił twoja matke? sa pewnie granice. kiedys jak dorośniesz to zrozumiesz.

dsa

Opublikowano

Dorośnij chłopcze. Chcialbys zeby ktos w ten sposob gnębiił twoja matke? sa pewnie granice. kiedys jak dorośniesz to zrozumiesz.

gówno mnie to obchodzi, jakby tak gnębili moja matke bo by sobie nr. telefonu zmieniła 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Dojdzie zaraz do tego, że mu jeszcze do chaty wbiją.

Bez przesady ludzie, można pohejtować, ale trzeba znać granice.

Myslisz ze banda zakompleksowanych 13 letnich gimbow wbije mu do domu?

4zzt3n.png

Opublikowano

Jak to jest jego prawdziwy numer i ktoś by go gnębił to ja na jego miejscu bym  się nie wahał zadzwonić na policje ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

I KTO TU JEST RAKIEM ZŁODZIEJU ODDAWAJ MOJE PIENIĄDZE, KUPOWAŁEM OD NIEGO KONTO DO LOLA WYSŁAŁEM MU 2 SMS A ON SPIERDOLIŁ I PODAŁ ZŁE PASSY, BAN NA 7 DNI UCZCIWE W C**J. ŚMIEĆ BIEDAK I ZŁODZIEJ TYLE O TOBIE TAK CIE ZNISZCZE, ŻE OBIERKI BĘDZIESZ WPIERDALAĆ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...