Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję nowego hacka.

Goliath191

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj grając jak zwykle z mvx zauważyłem przeciwnika, który zapieprzał szybciej niż prom kosmiczny. Grałem na CTB, a ten skurwy*yn leciał do naszej baterii i spowrotem. Nie wyglądało jakby biegał bardziej jakby się teleportował ale to zwykłe lagsy. W każdym razie do rzeczy - poszukuję identycznego speed hacka. Prawdobopodobnie to CryHax, posiada on jakieś opcję prędkości i przeciwieństwie do MVX nie jest limit do liczby 2. Próbowałem z bypassami i CryHaxem, ale wygląda, że teraz działa jedynie MVX. X-Trap dzielnie się broni.

Jeżeli ktoś ma działającego bypassa, byłbym skory do zrobienia paczki z cryHackiem, Bypassem i tutorialem.

Opublikowano

Może miał płatnego cheata?

Jeżeli to prawda, czy mógłbyś podać nazwę? Sprawdziłbym cenę i możliwości cheata. Ew. mógłbym opisać go na forum ale sądzę, że zapłacenie za hack odstraszy większość użytkowników.

Opublikowano

Hahaha serio?

Bypass + Ce i zrobię ci co chcesz z udziałem wyłącznie ce :-)

Speed hack to drwina, robię go w mniej niż 15 sec.

Myślałem, że to dział dla hakerów...

Opublikowano

Hahaha serio?

Bypass + Ce i zrobię ci co chcesz z udziałem wyłącznie ce :-)

Speed hack to drwina, robię go w mniej niż 15 sec.

Myślałem, że to dział dla hakerów...

Dział dla zdolnych hakerów jak ty dla jeleni programowych jak ja. Cheat Engine jest w sam sobie prosty ale nie mam pojęcia co skanować, a także nie posiadam działającego bypassa. Więc zamiast przekazywać bezużyteczne informacje zrób konkretny poradnik, lub podaj jakąś małą wskazówkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...