Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Udyr i inni...

Kamek363

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na oku mam Lucian, Jinx, Quinn, Udyr, Renekton, Rengar, Wukong i Ahri. Prosiłbym o + i - każdej z tych postaci. Wiem, że ciężko wybrać, ponieważ postacie są na różne linie. Tylko te postacie mnie interesują.

Opublikowano

Quinn jest bardzo słaba, jej dmg w mid/late są po prostu załosne

Udyr no cóż... fajnie się nim goni, ma stuny, ganki zazwyczaj są udane, łatwa jungla, bardzo twardy. Nawet spoko moim zdaniem. Tylko łatwo nim zginąć w early oraz dodatkowo jak wbije 6 lv to nic się nie dzieje ;)

Jinx ma bardzo duże dmg w early, niestety z czasem trochę słabnie. Banalna farma, OP pasyw dający jej chory movement, fajne ULTi na start TF albo do dobijania przeciwników. Dobre są też te rozstawiane cuś, które stunuja i zadają dmg. No i nie zapominajmy o OP skill shocie który zadaje duże dmg i mocno spowalnia

Lucian ma łatwą farmę, jest dobry w early i midzie, w late moim zdaniem jest jednym ze słabszych ADC. Łatwy 'skillshot' do trafienia, odskok dający mu mobilność oraz w miarę fajny skillshot odkrywający mapę. ULT dający dużą przewagę w TF oraz pushowaniu minionów

Rengar ma bardzo dobre ganki. Od 2 lv może już dobrze gankować ale po 6 budzi grozę we wszystkich przeciwnikach :) Ma OP pasyw dający mu możliwośc skakania z krzaków, duże dmg z Q, slow albo stun z E czy tam W i to coś do leczenia które może być kluczowe w niektórych sytuacjach. Niestety w early jest łatwy do zabicia, a dodatkowo gdy odpala ULTa to przeciwnicy o tym wiedzą (wykrzykniki nad głowami). Jak się nie nafarmi w early to jest problem :)

Wukong ma dobre ganki już po 3 lv, niewidzialność pozostawiającą klona (niestety łatwo to zauważyć), bardzo fajny ULT z przelicznikami AD oraz podrzuceniem (jak się jeszcze użyje Q przed udpaleniem R to GG WP :D Q zmniejsza armor), łatwa farma, nawet twardy w mid/late. 

A o Ahri się nie wypowiem, gdyż nią nie gram :)

Najbardziej polecam Jinx albo Wukonga, zależy kogo wolisz

Jeśli pomogłem liczę na like, gdyż trochę trwało napisanie posta :P

916741414680034286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...