Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zaczynać grę w FIFA 14?

Deerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jestem świeży w sprawach Fify, jednak kupuję nowy komputer i potrzebuję paru fajnych gier.

Zastanawiam się czy warto zaczynać od Fify 14 tak na początek, czy może inną wersję?

Będę wdzięczny za odpowiedź.

Opublikowano

Inną wersje? jak nie chce Ci się czekać na FIFE 15, a wątpie bo to już blisko to bierz 14, ja bym czekał na te 15 i kupił. 

Opublikowano

Inną wersje? jak nie chce Ci się czekać na FIFE 15, a wątpie bo to już blisko to bierz 14, ja bym czekał na te 15 i kupił. 

Jednak Fifa 14 na G2A jest za 39 złotych, i dlatego się pytam czy warto! xD

Opublikowano

Warto, ludzie nadal w nią grają i bedą grac. Do tego nie grałeś w fife, więc nie wiadomo czy spodoba ci sie jej mechanika. 14 jest teraz tania więc 14 > 15 dla ciebie.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Warto, ludzie nadal w nią grają i bedą grac. Do tego nie grałeś w fife, więc nie wiadomo czy spodoba ci sie jej mechanika. 14 jest teraz tania więc 14 > 15 dla ciebie.

Grałem jedynie w tą darmową wersję Fify, ale to tylko jakieś 30 minut w tamtym tygodniu!

Na dodatek mam kolegę który ma Fifę 14 więc mogłbym wtedy z nim pograć! :v

Czyli idę kupować, bo warto! xD

Opublikowano

Tak warto kupić 14.

Dużo graczy zostanie, ponieważ ich komputer nie spełnia wymagań do Fify 15, które są dosyć spore.

Myślę, że 14 będzie jak najbardziej ok, jeśli chodzi o początkową Fife.

Powodzenia :)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Nie opłaca się, poczekaj na F15 i wtedy kup :)

Nie no, najlepiej wydać 150-200 złotych na nówkę, jak mi się nie spodoba to zostawić na półce i j**** to, tylko pieniądze wjebane w błoto...

Bardziej chodziło mi o wersję 14 w dół, a ten mi tutaj pojechał po całości... Kupuję najpierw zestaw komputerowy za 4300 złotych, nie mam zamiaru wydawać na gry które są po 150 złotych, bo nigdy takich nie kupowałem... max. 100 złotych, bo muszę kupić SimCity (ale tu będę czekać na jakieś promocje)! :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNeVdi

Lol o co Ci chodzi? Mówie prawdę. FIFA 10 to najlepza FIFA jaka wyszła :) Wczesniejsze też są spoko ale 11,12,13,14 są słabe

Nie czytałeś postów u góry, że ja już kupuję Fifę 14, mam kolegę który też ma i będę grać MP! ... :s

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...