Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z telefonem Samsung Galaxy S3 Mini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wgralo mi sie na telefon oprogramownie nie wiem jak samo jakos Yahoo finance  yaho daemon yahoo news wczesniej mi sie to wgrało przywrucilem ustawienia fabryczne telefonu i wyłączylem te aplikacje powinio to usunac a nadal jest narazie to wyłaczylem jak to sledzi czy cos jak sie pozbydz tego badziewia w  androdzie dziękuje za pomoc pozdrawiam

Opublikowano

Aplikacje systemowe. Musisz zrobić roota aby to usunąć, wtedy możesz to zrobić np. Root Uninstaller.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Aplikacje systemowe. Musisz zrobić roota aby to usunąć, wtedy możesz to zrobić np. Root Uninstaller.

hmm nie mam rota a jak to wyloczylem to badziewnie nie będzie mie sledzić lub cos moge miec fb itp apk ? a inaczej nie da sie tego usunać xD ?

Opublikowano

hmm nie mam rota a jak to wyloczylem to badziewnie nie będzie mie sledzić lub cos moge miec fb itp apk ? a inaczej nie da sie tego usunać xD ?

Jeśli nie da się ich normalnie odinstalować, to nie ma innego sposobu. Możesz je wyłączyć i wyczyścić ich dane, zwolni to trochę miejsca.

Opublikowano

Jeśli nie da się ich normalnie odinstalować, to nie ma innego sposobu. Możesz je wyłączyć i wyczyścić ich dane, zwolni to trochę miejsca.

wylaczylem je i wysczyscilem dane i wygrywac se apk itp nie wzaracac na to uwage nie będzie mi to przeszkadzalo ani nic xD

??

Opublikowano

wylaczylem je i wysczyscilem dane i wygrywac se apk itp nie wzaracac na to uwage nie będzie mi to przeszkadzalo ani nic xD

??

Nie, wyłączone nic nie będzie robić ;)

Opublikowano

Nie, wyłączone nic nie będzie robić ;)

czyli jak to wyłaczyłem to moge logowac sie do banu fb itp  i nic nie będzie  popieralo danych ani nic ;P  a jakos zeby nei robic rota zeby to odinstalowac ?

Opublikowano

czyli jak to wyłaczyłem to moge logowac sie do banu fb itp  i nic nie będzie  popieralo danych ani nic ;P  a jakos zeby nei robic rota zeby to odinstalowac ?

Nie da się odinstalować bez roota. Po za tym to jest Yahoo - gigant obsługujący poczty e-mail, wyszukiwarkę itp. On nie wykrada haseł i danych ;)

Opublikowano

Jak chcesz mogę ci pomóc przy ROOT'cie. Sam do niedawna miałem ten telefon. Tak jak wyżej kolega napisał. Bez ROOT'a ani rusz.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

1. Przeczytaj słownik języka polskiego

2. Pełny reflash ODINem
3. Jeśli to powyżej nie zadziała wyrzuć telefon przez okno

Xiaomi Mi3: MiDev (KK 4.4, MiDev Kernel)
Nexus 7 2012: Odblokowany (AOSP5.0, Root)
Nie pomagam na PW, od tego jest forum

Apple ma kiczowaty system, bo bazuje na BSD~

Opublikowano

Root mniej więcej:

Pobierasz paczkę z rootem. Pobierasz Odina. Ładujesz baterię minimum do 50%. Wyłączasz telefon. Włączasz go kombinacją "VOL UP+POWER+HOME" download mode. Wybierasz "Tak". Podłączasz do komputera. Odpalasz odina, klikasz okienko "PDA", szukasz pliku z rootem. Klikasz "Start" i jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to powinno się wyświetlić "Pass" na zielono. Root w pigułce :v

#teams4bal

Opublikowano

1. Przeczytaj słownik języka polskiego

2. Pełny reflash ODINem

3. Jeśli to powyżej nie zadziała wyrzuć telefon przez okno

Co mu da reflash skoro te aplikacje są preinstalowane na telefonie? ZASTANÓW się zanim coś napiszesz, a nie tylko nabijaj posty.

Opublikowano

wgralo mi sie na telefon oprogramownie nie wiem jak samo jakos

Według tego to nie bloatware dogrywany przez samsunga. Chyba

Xiaomi Mi3: MiDev (KK 4.4, MiDev Kernel)
Nexus 7 2012: Odblokowany (AOSP5.0, Root)
Nie pomagam na PW, od tego jest forum

Apple ma kiczowaty system, bo bazuje na BSD~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...