Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Statystyki wyścigowego Chaffeego

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest mega...

Tier: I
Załoga: 5
HP: 1000
HP zawieszenia: 250 (czyli potrzeba będzie 5 trafień, aby je zniszczyć)
Masa: 9,68 ton
V-max: +90/-40
Obrót kadłuba: 60 st/s
Moc silnika: 1000 km
Stosunek mocy do masy: 103 (czyli więcej niż niektóre samochody >:D)
Opory gruntu: 0,35/0,35/0,35
Zasięg widzenia: 400 m
Zasięg radia: 750 m
Działo: 75 mm M17 Sport
Penetracja: 25/50 mm
DMG: 50/50
Czas przeładowania: 3,3 s
Czas celowania: 1,7
Celność na 100 m: 0,33
Wychył działa: -10/+15

Źródło: http://www.dom1n.com/newsy/9-3-wyscig-chaffee/

Opublikowano

V-Max i stosunek mocy do silnika robią największe wrażenie, ale poza tym ten czołg będzie po prostu za szybki. Sama moc silnika już nieco mniejsze, w grze są dużo mocniejsze silniki. A po tych statach można się już domyślić jak będzie wyglądał ten tryb.

Opublikowano

Karl był mobilny, T62A Sport był szybki, Faffee jest najszybszym pojazdem w grze. Wszystko z czasem robi się coraz szybsze. Czekam na spodek kosmiczny xD

Opublikowano

Karl był mobilny, T62A Sport był szybki, Faffee jest najszybszym pojazdem w grze. Wszystko z czasem robi się coraz szybsze. Czekam na spodek kosmiczny xD

W WoWp już był ;)

Opublikowano

A to znaczy że będzie jeszcze lepiej. Następnym razem w WoT zagoszczą statki kosmiczne, a w WoWP przekroczą prędkość światła.

Co do samego trybu... ciekawi mnie ile będzie graczy w jednej grze.

Opublikowano

Na pewno nie będzie 10vs10, bo koncentrowanie ognia i wrogowie padają co 6 sekund :)

A pancerz będzie pewnie taki aby dało się przebić.

Opublikowano

@marvelus113 Raczej nie, bo nie miałaby sensu zwiększona penetracja na goldzie. Po raz pierwszy będą goldowe pociski na evencie...

Opublikowano

@marvelus113 Raczej nie, bo nie miałaby sensu zwiększona penetracja na goldzie. Po raz pierwszy będą goldowe pociski na evencie...

Główna różnica goldowych łusek to kosmicznie zwiększona prędkość wylotowa. Wystarczy popatrzeć na info z FTR, a nie klęczeć przy dom1nie, jakby to wyrocznia była.

Opublikowano

Widziałem, ale mimo to zwiększona pena też jest. W związku z tym nie może być ani 0/0/0 ani 999/999/999.

Opublikowano

Czyli, że większość będzie pakowa złoto w tym ja.

Opublikowano

Wątpie, raczej nikt nie będzie ładował złota prócz ciebie. Tam grają biedne dzieci głównie gracze których nie stać na strzelanie goldem na prawo i lewo.

Opublikowano

Wątpie, raczej nikt nie będzie ładował złota prócz ciebie. Tam grają biedne dzieci głównie gracze których nie stać na strzelanie goldem na prawo i lewo.

Uwierz mi nie tylko słabi gracze będą tam grali. Wiele razy się spotykało fioletów w trybie ,,piłki czołgowej", a wydaję mi się, że ten tryb będzie miał większe zainteresowanie.

Opublikowano

Może i się spotykało, ale i tak była to zdecydowana mniejszość. A ty twierdziłeś że większość graczy będzie golda używać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...