Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bluzy prosto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę sobie kupić dwie bluzy jedną już wybrałem http://prosto.pl/shop/product/st-hoody-bottom-yellow/

Teraz zastanawiam się nad tymi 

1.http://prosto.pl/shop/product/st-hoody-alliance-light-heather-blue/

2.http://prosto.pl/shop/product/st-ziphoody-different-dark-heather-blue/

3.http://prosto.pl/shop/product/st-sweatshirt-brood-red/

Która wam się najbardziej podoba ? Pamiętajcie, że swag musi być

Opublikowano

A co to ma do rzeczy jaki jest napis? To tylko napis PROSTO...

Bierz 3 bluzę, bo te z kieszeniami są ohydne moim zdaniem.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Idź do H&M i kup sobie coś ładnego w lepszej cenie a tu masz ohydne bluzy za 200zł, napis prosto +100pln, serio idź do galerii i znajdziesz coś lepszego, te wszystkie są okropne, jak wszystkie produkty prosto, pln itd.

Opublikowano

Wszystkie są ohydne. 160 zł za taką kupę, już lepiej kupić te jedno kolorowe bluzy z białymi zamkami, tych bluz jest pełno teraz i kosztują ~70-100zł i moim zdaniem są o wiele ładniejsze. Te bluzy z PROSTO są strasznie brzydkie, w takich bluzach to ja chodzę w nocy z psem na spacer.

Opublikowano

Wszystkie są ohydne. 160 zł za taką kupę, już lepiej kupić te jedno kolorowe bluzy z białymi zamkami, tych bluz jest pełno teraz i kosztują ~70-100zł i moim zdaniem są o wiele ładniejsze. Te bluzy z PROSTO są strasznie brzydkie, w takich bluzach to ja chodzę w nocy z psem na spacer.

Dokładnie.

Mi też żadna z tych bluz się nie podoba... to już w lumpach widziałem lepsze.

Opublikowano

Dokładnie.

Mi też żadna z tych bluz się nie podoba... to już w lumpach widziałem lepsze.

No widać, że się w lumpach ubierasz, bo bluzy prosto nie są dla lamusów, a poza tym żal wam dupe ściska, że was nie stać na taką bluzę to kupujecie coś za 70 zł...

Opublikowano

No widać, że się w lumpach ubierasz, bo bluzy prosto nie są dla lamusów, a poza tym żal wam dupe ściska, że was nie stać na taką bluzę to kupujecie coś za 70 zł...

weź gimbo szluga i się ogarnij joł ziom

Opublikowano

Tak trzymać, lepiej dać zarobić Sokołowi niż komuś z bazaru

540c678dac65f.png

Bierz 3

Opublikowano

Ta co kupiłeś - nie założyłbym nawet jakby mi za to płacili.

Nr 1 - jak wyżej

Nr 2 - jak wyżej

Nr 3 - bez napisu PROSTO może bym założył ale z tym napisem za c***a

Ale jak juz z pistoletem przy skroni musiałbym przymusowo którąkolwiek założyć no to odziałbym tą 3..

Opublikowano

@AdriaN1392 beka :D

W H&M nie znajdziesz meskiej bluzy. Wchodzisz tam i nie wiesz ktory dział niby meski a ktory damski. Jezeli sie tam ubierasz to wspolczuje

No, bo jak się jest tępym i ślepym dresem, który tylko patrzy, jak iść na mecz i komuś napierdolić, to serio- trudno zauważyć bo jesteś zbyt ograniczony.

Poza tym, dresowe bluzy są dla podludzi i roboli na budowach.

Opublikowano

No, bo jak się jest tępym i ślepym dresem, który tylko patrzy, jak iść na mecz i komuś napierdolić, to serio- trudno zauważyć bo jesteś zbyt ograniczony.

bo najlepiej ubierac sie jak kolezanki xD

Opublikowano

To są dresowe bluzy ? k***a jak bardzo trzeba był upośledzonym, aby oceniać kogoś po tym jak się ubiera bluza prosto dill gang ganja mafia - dres rurki - p****.

Kurwa ja nie rozumiem jak można być tak głupim, ale do pewnych rzeczy trzeba dojrzeć, bo każdy człowiek jest inny...

Opublikowano

To są dresowe bluzy ? k***a jak bardzo trzeba był upośledzonym, aby oceniać kogoś po tym jak się ubiera bluza prosto dill gang ganja mafia - dres rurki - p****.

K***a ja nie rozumiem jak można być tak głupim, ale do pewnych rzeczy trzeba dojrzeć, bo każdy człowiek jest inny...

Ja też nie rozumiem jak można być cytat: "takim głupim" i kupować bluzę za 160 zł tylko dlatego, że jest na niej napisane PROSTO i jeszcze obrażać osoby, które uważają, że są tańsze i lepsze bluzy. Widzę, że rodzice nie nauczyli cię skromności skoro myślisz, że kupując ciuchy w tzw. lumpach jest się lamusem. 

"żal wam dupe ściska, że was nie stać na taką bluzę to kupujecie coś za 70 zł..."

Osobiście nie mam problemów finansowych i nie wyśmiewam się z osób, które takie problemy mają. Jeszcze  troche to wam za przeproszeniem "psie gówno" będą sprzedawać ze znanym logiem firmowym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...