Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Coś ktoś do 6300

Flapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dużo by wymieniać... zależy gdzie grasz, rozwiń może swoją myśl :) A jak nie to osobiście polecam:

Wukong:

+dobre ganki już po 3 lv

+niewidzialność pozostawiająca za sobą klona

+bardzo fajny ULT z przelicznikami na AD i podrzuceniem (jak się jeszcze przez odpaleniem R użyje Q i tym zmniejszy armor przeciwnika to GG WP :D)

+Q obniżające armor

+łatwa farma

+twardy

-bardzo łatwo zobaczyć, że odpalił klona

-w early taki meh...

916741414680034286162.png

Opublikowano

uwielbiam ludzi zakladajcych takie tematy. chcesz zebysmy ci polecili champa do 6300 i teraz mam myslec co by ci tu doradzic posrod ponad 100 postaci. fajnie by bylo, gdybys chociaz napisal jaka linie, co lubisz grac czy dobre early czy late... 

jest tyle dobrych postaci ze po prostu nie da sie wskazac tej jednej. pograj rotacjami, kup to co ci sie podoba, ludzie ci nie wskaza idealnej postaci, bo moze ktos ci napisasc ze ta jest fajna ale kupisz ja i ci sie nie spodoba. 

Opublikowano

Free zakładałem pare tematów gdzie uwzględniłem linie . Jak nigdy nie widziałeś żadnego z moich tematów proszę Cię nie wypowiadaj się ok ? Nic nie wnosisz do owego tematu . A z lini to top lub mid . Zeby sobie dobrze radził na early ale też nie był papierem w late :)

Opublikowano

Jeżeli nie masz runek - wydaj te 6300 na nie, albo zastanów się o dodadkowej stronie.

Jeżeli nie chcesz wyżej wymienionych opcji polecam Ci syndre na mida. Jeżeli ją wymainujesz, będziesz niszczył mida, dobra do pomocy innym liniom.

59495175307068268899.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...