Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik-EQ

mati23222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno okradli mi łucznika. Nie chciało mi się odzyskiwać tych itemków spowrotem więc wyminilem go na woja z eq, jednak słąbym.

1. Jaki miecz jest najlpeszy do pvp i pvm do max 75lv ?(najlepiej coś innego niz loop bo nie chcę mi się zbierac, najlepiej minimum unikalnosc i + podajcie, ale bez przesady)

2. Komplet resów na woja

3. Jak rozdaję się pkt na all sp (war wiadomo,blade pvp,crus lod,ber drop piór,glad pvp i mnich pvp)

4. Jaka zbroja lepsza krystałka czy obrońca.( i jaka minimum unikalnosc i +)

Opublikowano

1. Polecam Flamberge+Balista/ u5+5 to takie minimum co do miecza, balista to tylko Bon :>/ Dobry miecz na ten lvl to jeszcze Zabójca.

2. Hmm.... Tu zależy ile chcesz wydać. Zupełne minimum to Resy z A/Cuby. Drożej to Resy z B+ Kamienne (do 75lvl)

3.War 10-20/10/1/XX - Piękne do tankowania/Lurania. Blade(niepolecam inwestowac) 100/0/1/xx. Crus 50/0/100/0 (Ciskasz DMG na LoD a tylko to potrzeba).Ber 20-30/0/60-70/xx. Glad 100/0/10/10. Mnich 80/0/xx/30.

4.Kryształka min u5+5(jak na dłuzej to wiadomo ze lepsza)

Opublikowano

Dzięki do zamknięcia

1. Polecam Flamberge+Balista/ u5+5 to takie minimum co do miecza, balista to tylko Bon :>/ Dobry miecz na ten lvl to jeszcze Zabójca.

2. Hmm.... Tu zależy ile chcesz wydać. Zupełne minimum to Resy z A/Cuby. Drożej to Resy z B+ Kamienne (do 75lvl)

3.War 10-20/10/1/XX - Piękne do tankowania/Lurania. Blade(niepolecam inwestowac) 100/0/1/xx. Crus 50/0/100/0 (Ciskasz DMG na LoD a tylko to potrzeba).Ber 20-30/0/60-70/xx. Glad 100/0/10/10. Mnich 80/0/xx/30.

4.Kryształka min u5+5(jak na dłuzej to wiadomo ze lepsza)

Dzieki,do zamknięcia. :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Coś ty xx w ele do mnicha max według mnie lepszy jest taki 80/0/10/xx

Acha dodawaj do pełnych 10 np 0/10/20/30

mnich jest to karta pod glace.. dlatego podał 80/0/xx/30 i szczerze powiem ze lepsze jest to niz od uja w hp.

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...