Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie czy oplaca mi sie od nowa grac w bf3? :D Nigdy w niego nie gralem i nie wiem czy nadal ludzie graja na multiplayer. I po 2gie jak bym mial grac to jaka klasa? :) No i mozna napisac mi tu link do poradnika. Za pomoc like.

Opublikowano

Tak, możesz bez problemu grać od nowa w bf3. Na multi jest nadal sporo ludzi, i nie tylko same prosy. Na sam początek polecałbym ci grać medykiem, gdyż karabiny szturmowe należą do grupy najlepszych broni, oraz będziesz miał apteczkę. Później będziesz mógł zobaczyć czym ci nawygodniej się gra.

Opublikowano

Okej dzięki :D Czyli ogólnie sporo osob gra a ile trwa runda? :) No i gdzie moge znaleźć klan z którym można pograć i żeby mnie poduczyl :

Opublikowano

Okej dzięki :D Czyli ogólnie sporo osob gra a ile trwa runda? :) No i gdzie moge znaleźć klan z którym można pograć i żeby mnie poduczyl :

Czas rundy zależy od trybu i serwera. Lepiej moim zdaniem gra się bez klanu,po za tym klan gry nie uczy. Przynajmniej dobre klany. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Proszę o dokładniejsze napisanie czasu np 30 min 1h czy ile. I jak wygladaja samochody i którymi można jeździć :)

Opublikowano

Zależy od trybu jak kolega up napisał

Przekaźniki mogą trwać od 1 minuty do nawet 5 godzin ;_;

Flagi mogą trwać też długo - serwer który ma 5k Ticketów - Tam meczyk trwa średnio 3 godziny

graphic.png

Opublikowano

Proszę o dokładniejsze napisanie czasu np 30 min 1h czy ile. I jak wygladaja samochody i którymi można jeździć :)

Zgadza się. Czas jest przeróżny. Dużo jest pojazdów i lotnictwa np: Czołgi, jeepy, transportowce,śmigłowce i odrzutowce.  

Opublikowano

Na standardowych ustawieniach serwera rozgrywka podboju trwa gdzieś z 24-26 min ale zdarzają się rundy po 50min a nawet i dłużej. Moim zdaniem trzeba być całkiem pozbawionym wyobraźni pytając o coś co jest niewiadomą zmienną uzależnioną od wielu czynników.

Opublikowano

Co to za pytanie? Ludzi przybyło, po ostatniej promocji na BF3, więc o liczbę osób się nie martw. Czas? Zależy od mapy i ticketów. Na podbojach taki mecz trwa ok. 2 godz, a na mapach z tdm np. Kanały ok. 15 min.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Okej pobieram juz xD, jaki tryb na początku grać? No i myślałem nad mechanikiem jako klasa lub medykiem. I gdzie moge sprawdzić całość klawiszologi? No i na jakich trybach są autka? :)

Opublikowano

Na dużych podbojach są auta i moim zdaniem dla początkujących to ten tryb polecam bo można poznać mapy. Na początek medyk, potem technik z rpg. 

Opublikowano

I jak grać na serwerach? Jakis dodatek czy co? :P Proszę o wytłumaczenie jeszcze tego i close.

Poprzez Battleloga. Jak wciśniesz na Origin Graj to wtedy uruchomi Ci się Battlelog. 

Opublikowano

Opublikowano

No kur#a,.... Chciałem pobierać no a ale wyskakuje błąd, ze mam zaktualizować system do vista 6.0 a mam Windows 7 :O Próbuje wczoraj nie dziala i dzis nie dziala :/ Prosze o pomoc bo nie mogę pobierać a chciałem na nocke zostawić :)

Opublikowano

No kur#a,.... Chciałem pobierać no a ale wyskakuje błąd, ze mam zaktualizować system do vista 6.0 a mam Windows 7 :O Próbuje wczoraj nie dziala i dzis nie dziala :/ Prosze o pomoc bo nie mogę pobierać a chciałem na nocke zostawić :)

Zaktualizuj wszystko wraz z systemem przez Windows Update. 

Opublikowano

Klany poszukuja właśnie dobrych graczy, a nie początkowych, znajdż sobie kolege i pograj z nim, trwanie rund zalezy od ticketów.

Klawisze sprawdzasz w ustawieniach, logiczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...