Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rodzice sknery

RadekOdDisa7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc od razu zaznaczam ze to nie jest zaden trol otoz sprawa wyglada tak ze dzis pojechalem z ojcem swoim do sklepu, wkladam do koszyka produkty ktore chce np mialem ochoe na batona i jakies tam czipy a on co robi? wyjmuje i mowi zebym spierdalal i ze mam sam zarobic na to a ja mam dopiero 14 lat wiec to troche glupie dodam ze moi rodzice zarabiaja w c**j kasy moj stary jest dyrektorem w firmie jakiejs nawet nie wiem jakiej gowno mnie to obchodzi ale hajsu ma jak lodu mieszkamy w bogatej dizelnicy w domu jednorodzinnym i mamy basen i psa. co mam zrobic w takiej sytuacji? zajebac mu kase z portfela jak bedize spal czy co? dodam ze moi koledzy maja playstationy 4 i inne sprzety a ja tylko jakas gowniana nokie telefon i c**jowy komputer co mi nawet metin na 20 fps nie pojdzie

xstl05.jpg

Opublikowano

jak ma dużo kasy to zajeb mu troche nic sie nie stanie tak myśle

Opublikowano

no tez tak mysle jak mu kilka stowek zniknie to nawet nie zauwazy bogacz j****y a ja k***a musze zebrac w szkole zeby mi pozyczyli na picie poj****y cep

xstl05.jpg

Opublikowano

Podziękuj mu że nie robi z Ciebie rozpuszczonego bachora :D

no no moja matka nie ma zadnego wykszatlcenia w kierunku fryzjerstwa a nawet zaluja 15 zl na fryz dla mnie tylko karze mi siadac przed lustrem i mnie obcina na pieczarke k***a jak przyglup wygladam masakra ten dom to dom wariatow

xstl05.jpg

Opublikowano

Mówisz, że metek na 20fps? To czemu w sygnaturze masz screena z gry lola? Prosta sprawa, troll - kosz.

Opublikowano

Mówisz, że metek na 20fps? To czemu w sygnaturze masz screena z gry lola? Prosta sprawa, troll - kosz.

to screen ze streama trollu... twitch.tv/disstream lola bym wcale nie odpalil heh

xstl05.jpg

Opublikowano

to screen ze streama trollu... twitch.tv/disstream lola bym wcale nie odpalil heh

Miedź i złom jest teraz w cenie.

Idź zbierać na PS4.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

W takim razie streama też byś nie odpalił.

Opublikowano

Miedź teraz 20zł za kilogram, także od jutra jak zaczniesz zbierać to PS4 będzie.

A po drodze jak będziesz jechał z wózkiem to możesz i złom zbierać. Trochę tańszy, ale też się opłaca.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

co ma przegladarka do gier ty pajacu, wykurwiaj z mojego tematu jak nie chcesz pomuc

Twitch korzysta z flasha lub html5, który też pochłania zasoby dosyć mocno, no chyba, że oglądasz to na swojej nokii 3310 :P

Opublikowano

Po stylu pisania sądzę, że jesteś dość roszczeniową osobą, która uważa, że coś jej się "należy" i pewnie twoi rodzicie też to zauważyli, więc polecam najpierw się uspokoić, nabyć trochę pokory do świata i ludzi, dobrze się zachowywać i kupno nowego komputera czy smakołyków nie będzie problemem.

Opublikowano

Zwykły troll a tak w ogóle to Twoi rodzice pewnie nie chcą żebyś dostawał wszystko co chcesz jak rozpieszczony gówniarz.

Poproś i tyle, korona Ci z głowy nie spadnie trollu.

VNp6c2U.png

Opublikowano

I dobrze że ci nie dał gimbazy nie wolno rozpieszczać bo potem się zachowują jak gównozjady w rurkach :) +1 dla twojego taty

Opublikowano

Boże... k***a... Ty widzisz i nie grzmisz...

Idź i zarób jak masz mało pieniędzy. Przykro mi bardzo, ale w życiu nic nie ma za darmo C: Wyobraź sobie, że Twój ojciec, żeby dostać się na to stanowisko musiał się kurewnie dużo narobić, a Ty od tak se chcesz mu zabrać ciężko zarobione pieniądze. Po Twoim stylu sądzę, że Twoi rodzice i tak za bardzo Cie rozpuścili.

Jesteś zjebany. Kradzież jest karalna.

Opublikowano

Według mnie twój ojciec ma po części racje . Chce Cie wychowac na normalnego człowieka , który w przyszłości będzie pracował i normalnie funkcjonował , a nie na rozpieszczonego gnojka , który przepierdziela hajs od starych. Spróbój z nim porozmawiać , pomóż mu w czymś , zwracaj się do niego z szacunkiem . Może to zaowocuje i będzie Ci dawał troche pieniedzy na własne potrzeby.Pamiętaj , że w życiu nie ma nic za darmo . :)

Opublikowano

Zrobimy tak, nauczysz się pisać normalnie bez wulgów, oraz nie będziesz flejmił a otworzę temat, póki co zamykam.

3 dni Ci daruję, za post wyżej.

[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...