Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nidalee

wrobelekkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nidalke bierz jest obecnie jednym z najlepszych solotopow, ma wszystko - sustain, doskok/escape, cos w rodzaju wardow, poke, ranged/melee, w pozniejszej fazie rozgrywki tankowata, jesli nie budujesz jej full dmg. 

mozesz ja budowac zarowno pod ad jak i pod ap. 

jesli chce ci sie zbierac to mozesz jeszcze sie zastanowic nad maokaiem i lulu, ktorzy sa w obecnej mecie razem z nidalka najlepszymi solotopami. 

bierz nidalke, jesli chcesz dobry splitpush i 1vs1, maokaia i lulu jesli utility. 

Opublikowano

nie jestem graczem nidalki, gralem nia moze 2 razy ale build jako tako znam

ostrze zniszczonego krola, moc trojcy, oblicze ducha, omen raduina, ionanki/berserki/merce/tabi (co do butow to nie wiem czy berserki czy ioniany, a co do reszty to zalezne od sytuacji), ostatni item calun banshee/aniol stroz/cokolwiek innego pod defa. tak jak mowilem, wszystko zalezne od sytuacji.

kolejnosc maxowania:
R
E
Q
W

Opublikowano

Nidalee pod AD jest bardzo mocna w early. W formie pumy pod AD naprawdę do 10 lv zadaje kolosalne dmg, wpadasz na kogoś z W, potem Q oraz E ew. dobijasz spearem i typ pada :) Tylko w late mogą być problemy

916741414680034286162.png

Opublikowano

Da fuk ? W Q E ? E ma ap przelicznik lepiej Q maxowac to taki 2 smite tylko, ze na championów . A combo W E Q i odmiana w człowieka prościej będzie dobić .

Opublikowano

nie jestem graczem nidalki, gralem nia moze 2 razy ale build jako tako znam

ostrze zniszczonego krola, moc trojcy, oblicze ducha, omen raduina, ionanki/berserki/merce/tabi (co do butow to nie wiem czy berserki czy ioniany, a co do reszty to zalezne od sytuacji), ostatni item calun banshee/aniol stroz/cokolwiek innego pod defa. tak jak mowilem, wszystko zalezne od sytuacji.

kolejnosc maxowania:

R

E

Q

W

Ja kupuję Mercurego, albo Tabi. Zależnie od sytuacji.

Co do skilli... Teraz, jak ulta się ma od pierwszego lv, lepiej maxować q na początek. :)

c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...