Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomogę w stworzeniu/moderacji forum. Grafikach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 22 lata, jestem rzetelny, dawniej realizowałem sporo różnych grafik, chciałbym wszystko sobie odświeżyć. Jeżeli potrzebujesz założyć forum daj znać, potrafię wgrać pliki, przerobić szablon pod dane potrzeby czy też potworzyć uprawnienia, rangi, grafiki rang.  Tyczy się to też jakiś prezentacji graficznych. Pomagam za darmo, jeżeli Ci się spodoba i będziesz chcieć, zawsze możesz powiedzieć dobre słowo czy dać jakiś tip.

Ps.

Potrafię również tworzyć i moderować strony oparte na Wordpress, Joomla.

gg: 51525451

Opublikowano

Skromnie? Po co w ogóle piszecie. Pomagam za darmo i nie robię tego w bardzo amatorski sposób, więc żegnam do lekcji. Nadeszło pokolenie, gdy za darmo to za mało.

Takie czasy, teraz za darmo nie znaczy bezpiecznie. Dlatego skoro masz to doświadczenie powinieneś mieć jakieś swoje prace do zaprezentowania, nikt nie będzie leciał w ciemno i fakt, że pomagasz nieodpłatnie tego nie zmieni :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...