Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Haslo

MrLoL4421

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc! Mam irytujacy problem z wejsciem do gry, otoz gdy loguje sie pisze ze moje moje konto jest zablokowane, i zebym zmienil haslo, standardowo czasem mi tak wyskakuje, pozniej zmieniam te haslo i dziala, jednak teraz gdy wchodze na ten link do zmiany hasla nic mi na e-mail nie przychodzi i nie wiem dlaczego, jestem u brata i u niego sie loguje, wczesniej nic takiego sie nie przydarzylo, moze macie ten sam problem?

Gdy wpisze E-mail z konta - Message with password reset link is successfully sent to <Email>

Niby wszystko okej, jednak nic nie przychodzi na E-mail..

Opublikowano

Miałem identycznie, wkuriwłem sie nie potrzebnie i kupiłem nowe konto :D

Rozwiązanie jest zajebiscie proste, piszesz do supportu o zmianę emaila (niektore skrzynki pocztowe, takie jak interia.pl zablokowaly email, dzieki ktoremu dostarczana jest wiadomosc ze zmiana hasla).

Odpisza ci mniej wiecej po +6 godzinach, po czym podasz im tam niezbedne informacje, takie jak kod produktu.

Jezeli go nie pamietasz, badz nie zapisales wbijasz na xsolla.com ( jezeli sie nie myle ) i piszesz na chacie online z osoba ktora sie tym zajmuje, wystarczy, ze podasz email na ktory kupiles infestation i oni ci wysla wszystko co jest potrzebne do zmiany maila ;]

PS: Polecam ci Wp.pl

Opublikowano

Oni to mnie rozwalają xD dostałem już raz bana za nic ale odbanowali, gra kupiona w październiku 2012, i już 2 wpadka, napisałem im. Mam nadzieję, że tego nie zlekceważą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...