Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić stronę html/css w czym?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szablon strony to właśnie HTML i CSS.  :huh:

Plik css musi znajdować się w tym samym katalogu co indeks. Mam nadzieję, że ci pomogłem rozwiązać problem. Jeżeli masz jakiekolwiek problemy, wysłałem do ciebie prywatną wiadomość, więc pisz śmiało jestem do twojej dyspozycji.

Sory ale CSS może być zamieszczony w pliku html/php

Opublikowano

W CSS? 

Background-image

JS służy do tworzenia stron zawierających możliwość interakcji z użytkownikiem bez przeładowania strony.

@TheLisek

A co ma piernik do wiatraka. To gdzie są zdjęcia na jego ftp czy innym nie wpływa na kod CSS czy HTML. Używa albo ścieżkę do pliku lub adres do strony. To o czym piszesz to LAYOUT a nie TEMPLATE...

A jak nie wiesz że szablon to czysty HTML i CSS to sorry bo na pytanie jak dodać szablon strony są 2 odpowiedzi :Pobrać darmowy z internetu i robić stronę na nim lub go napisać samemu w HTML i CSS i go mieć...

Opublikowano

Hmm, niedokładnie opisałeś sprawę. Chodzi Ci o dodawanie grafik na Stronę Główną? Są dwa sposoby, jeden przez ftp ( W tym podajesz ścieżkę obrazka) lub normalny kod w którym podajesz link do grafiki/obrazka. Jeżeli nie możesz opisać słownie o co Ci chodzi, zrób ss i nam pokaż. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Kolega chyba pyta o ogólne tworzenie strony www. Więc tak jak koledzy wyżej napisali strona www składa się z wielu elementów, elementów html, css, js. Każdy element ze sobą współgra, dzięki temu możesz utworzyć slider w js i ustalić jego wygląd w css. Do uruchomienia strony potrzebujesz kodu html by to wszystko miało ręce i nogi :) 

Opublikowano

szablon strony www =/= gotowa strona www

@evil17

Do uruchomienia strony potrzebujesz kodu html by to wszystko miało ręce i nogi

Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem pierwszy post to byś wiedział że on to wie.... A ty byś nie spamował.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...