Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest Sposób na Blue Screen

912384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka czy wiecie moze jak sie pozbyc Blue Screena(Bs) wyskakuje on mi po 5minutach(okolo) w grze WarRock 

Dziwne bo BlueScreen wyskakuje tylko w grze a na laptopie w ogóle 

Nie gralem w WR juz troche czasu (2-3miesiace) brakuje mi wlasnie takiej gierki :) chciałbym wrocic do WR ale mam ten problem . ;/

Pomozecie :/?

Opublikowano

Powodów wyskakiwania blue screenów jest masa. Spróbuj tak: zaktualizuj sterowniki, jeśli nie pomoże to gdy następnym razem wyskoczy blue screen to zapisz sobie jaki jest kod,
jeśli nie zdążysz zapisać powinno być wszystko w folderze Minidump C:\Windows\Minidump
Przykład :

902021410017515390167.gif

Wpisz go w googlach i poszukaj sposobu na jego rozwiazanie
Kiedyś też miałem taki problem i pomogła wymiana kostki Ram

Znalazłem jeszcze filmik na temat blue screenu może coś pomoże:

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Troche ten BlueScreen jest zalosny bo mam go tylko w WarRocku a zeby spisac ten ,,kod'' musialbym instalowac WR a nwm czy sie oplaca zeby tylko ten kod zdobyc. :/

Opublikowano

Najskuteczniejszym pozbyciem się Blue Screen'a jest format. Oczywiście jest wiele rodzajów BS a także jest wiele innych sposobów na naprawę niż format. Gdy pojawia się problem z BS najlepiej jest zadać sobie pytanie czy instalowałeś coś ostatnio oraz czy robiłeś jakieś aktualizacje systemowe, bo być może jednym z powodu BS jest właśnie albo zainstalowanie czegoś lub błąd w aktualizacji. Ponoć przyczyną BS może być nawet zbyt stara wersja BIOS'a więc wystarczy go uaktualnić do nowszej wersji.

Opublikowano

Troche ten BlueScreen jest zalosny bo mam go tylko w WarRocku a zeby spisac ten ,,kod'' musialbym instalowac WR a nwm czy sie oplaca zeby tylko ten kod zdobyc. :/

Nie musisz instalować WarRock'a, wystarczy że zrobisz to co Ci napisałem: sprawdź pliki w Minidump za pomocą programu BlueScreenView

756961410025542390167.png

Raczej zrobie tego Formata ;d nie chce mi sie bawic w to . dzieki za odp.

Format nie zawsze pomaga, ale miejmy nadzieję że problem zniknie  ^_^

982831457370434390167.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...