Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] ,,Poradnik" dla ludzi kupujących ND na zarobek

Vertmar#2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka

Ostatnio bardzo zdenerwowałem się na podwyższenie cen za m.in. perłę NK. (niedawno bo miałem przerwę od NT)

No więc tak :

Kupując np 50 ND za 20zł a za nie hmm zwoje SP niskiej jakości zarabiamy około 4,5kk

kupując 150 ND za 50 zł a za to razem 30x zwój sp niskiej jakości mamy max 15kk 

Biorę pod uwagę Zwoje SP niskiej gdyż cena tego jest takim wyznacznikiem :)

hmmm. teraz tak :D

podałem nawet zły tytuł tematu ;/

mamy 50zł. hmmmm. co zrobić aby mieć więcej niż 15kk ?

wchodzimy na allegro :

no i szukamy :)

patrząc na mój ukochany avalon ... 1kk mamy za 1,30zł.

50zł : 1,30zł ~35kk :)

jest różnica? jest :)

Jaka jest pewność ? Zakupowałem gold na allegro kilka razy i nigdy nie zdarzyło się aby były jakieś problemy. allegro chroni kupującego więc w razie jakichkolwiek problemów kontaktujesz się z adminami ALLEGRO :)

hmmm. ostatnio popularna stała się firma MMO4U jednak nie polecam zakupować golda właśnie u nich. 10gr drożej niż u prywaciarzy... nie opłacalne (ew. jeśli zakupujesz 100kk+ to MMO4U może dawać bonusy nawet po 20kk :))

Masz jakieś pytania? wal śmiało :)

postaram się rozwiać wątpliwości :)

pozdrawiam, Vertmar :)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Na avalonie złoto jest po 1zł, na enigmie 1,30zł (1kk). Jak dla mnie słaby poradnik, ponieważ chyba każdy wie o allegro ;-;

haha xD zaufaj mi że nie wie o nim 50% graczy

nawet 80lvl+ bo w mojej dawnej fam jak napisałem że kupuje gold na allegro to odrazu ,,lool, ja zawsze kupowałem ND" itd. no cóż :)

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio się też spotkałem z osobą co sprzedaje na enigmie kk za psc na allegro. Pare razy kupowałem i zamiast za 40 zł dostać 110 nd co jest około 10kk to dostaje 25kk czyli 2.5x razy więcej. Nie zdarzyło mi się żeby ktoś na allegro oszukiwał sprzedając kk w nostale.

Przydatny poradnik.

Opublikowano

Tylko radzę uważać. W NT co jakiś czas są mass bany. Kiedys sie na takiego załapałem za kupno gold z allegro ;)

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

w nostale nie ma banów za kupno kk, nie gadaj głupot, chyba, że się komuś pochwalisz. Jak ktoś coś stęka że masz dużo kasy to mówisz że ładujesz w nd i tyle, nikt ci niczego nie udowodni. Bana dostają osoby które się reklamują w grze że sprzedają gold. Możliwe, że kiedyś tego bardziej pilnowali ale teraz nie znam osoby, która dostałą bana za kupno kk z allegro.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bana można dostać za coś typu:

-SIEMA ADMIN KUPIŁEM 50000KKK NA ALLEGRO ZA PRAWDZIWE PIENIĄDZE

Jeśli nikomu się nie chwalisz, nie dostaniesz. Jak Ci to udowodnią? Po prostu ktoś daje Ci np. 10kk. Przecież to nic złego ;)

1375198444-U163133.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój znajomy chwalił się przez jakiś czas na serwie, że kupił 120kk na allegro ;) Dosłownie na początkach BB (tak, niezbyt inteligentny, ale co zrobisz?)
To było około rok temu.
Wiedziała o tym cała fam i wszyscy znajomi.
Bana nadal nie ma ;P

Nie znam osoby, które nie wiedziałaby o allegro. Jednak dla tych, którzy dopiero zaczęli grać i niezbyt ogarniają, przydatny poradnik.

sr94sh6m4f4h.jpg

,,When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground."

Opublikowano

No tak tylko co zrobisz jak bana dostaniesz? Ja dostałem i jakoś argument, że kolega oddawał mi dług nic nie zdziałał.

16987141744849958387.png

A teraz mi powiedz, że za to nie ma bana :*

Oberwałem mass banem ^^

1365339323-U58387.png

By Valky <3

• 3 lata później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] ,,Poradnik" dla ludzi kupujących ND na zarobek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...