Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający prywatny darmowy serwer 2014r - WOW Mists of Pandaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sporo tu czytałem i dziwię się bo przecież są dobre serwery WOW  !!

Polecam Mists of Pandaria czyli serwer  

http://pandawow.ru/en/ 

( zdecydowanie polecam serwer x100 )

Jest polska gildia : Legion of Polands , ogólnie serwer wg. mnie znakomity , dojście do 90 lvl zajmuje kilka godzin 

a potem możemy wziąć się za prawdziwą grę . Gra tu bardzo dużo ludzi no przede wszystkim ruskich ale nie tylko .

Nie ma jakiś bugów choć czasem coś coś zaszwankuje.. ale rzadko i  powiem że jestem miło zaskoczony .

Najważniejsze że wystarczy z ich stronki ściągnąć mały instalator , ustawić język na EN  (poczytajcie opis bo domyślnie jest RU)

i już gramy ... Sama lokacje ściągają się w miarę gry więc tak naprawdę ściągamy kilkanaście Mb i gramy .

Nie trzeba ściągać kilkunastu Gb !

Drugi stabilny serwer to słynny Hellground ale kto jeszcze gra w pierwszego Wowa ???

Mnie nie rajcuje już max lvl 60 , brak  mountów latających i ten prymitywny wygląd ....

Testowałem jeszcze kilka ale szczerze to odkąd uruchomiłem  pandawow.ru   już nie sprawdzam innych ..

Opublikowano

Jest polska gildia : Legion of Polands , ogólnie serwer wg. mnie znakomity , dojście do 90 lvl zajmuje kilka godzin 

a potem możemy wziąć się za prawdziwą grę . Gra tu bardzo dużo ludzi no przede wszystkim ruskich ale nie tylko .

Nie ma jakiś bugów choć czasem coś coś zaszwankuje.. ale rzadko i  powiem że jestem miło zaskoczony .

Najważniejsze że wystarczy z ich stronki ściągnąć mały instalator , ustawić język na EN  (poczytajcie opis bo domyślnie jest RU)

i już gramy ... Sama lokacje ściągają się w miarę gry więc tak naprawdę ściągamy kilkanaście Mb i gramy .

Drugi stabilny serwer to słynny Hellground ale kto jeszcze gra w pierwszego Wowa ???

Mnie nie rajcuje już max lvl 60 , brak  mountów latających i ten prymitywny wygląd ....

Testowałem jeszcze kilka ale szczerze to odkąd uruchomiłem  pandawow.ru   już nie sprawdzam innych ..

Ruski pandawow dobry do PVP natomiast PVE leży. Dodatkowo granie na rat x100 rly ? Zdecydowanie bardziej polecam WOW Circle. Realm od poniedziałku tego będzie x1. Pierwszy na świecie pod tym względem i pierwszy, na którym jest oficjalnie 5.4.8. Jest to pierwszy serwer mopa gdzie od 85 do 90 lvl można wbijać na zadaniach a nie grindem Bardzo dużo zadan działa chociaż niektóre zadania i ich jakośc pozostawiają wiele do życzenia. Reszta serwerów mopa to aktualnie parodia. Dla mnie ten ruski jest nabjabrdziej profesjonalnie prowadziony sposród wszystkich serwerów mopa. i na pewno na nim będę grać gdy dzisiaj moim hunterem dobije 90. Molten do p2w. Szkoda tracić czas na coś takiego + wielkie kolejki gdy realm ruszy.

Opublikowano

Ruski pandawow dobry do PVP natomiast PVE leży. Dodatkowo granie na rat x100 rly ? Zdecydowanie bardziej polecam WOW Circle. Realm od poniedziałku tego będzie x1. Pierwszy na świecie pod tym względem i pierwszy, na którym jest oficjalnie 5.4.8. Jest to pierwszy serwer mopa gdzie od 85 do 90 lvl można wbijać na zadaniach a nie grindem Bardzo dużo zadan działa chociaż niektóre zadania i ich jakośc pozostawiają wiele do życzenia. Reszta serwerów mopa to aktualnie parodia. Dla mnie ten ruski jest nabjabrdziej profesjonalnie prowadziony sposród wszystkich serwerów mopa. i na pewno na nim będę grać gdy dzisiaj moim hunterem dobije 90. Molten do p2w. Szkoda tracić czas na coś takiego + wielkie kolejki gdy realm ruszy.

Poważnie polecasz wow circle ? Idzie expić bez żadnych problemów od 1 do 90 ? 

Co do tematu:

Panda wow według mnie nie jest za dobrym serwerem. Może na początku fajnie było, a potem się zamieszanie zrobiła. Chyba hajs do głowy uderzył.

simply.4557.gif

Opublikowano

Poważnie polecasz wow circle ? Idzie expić bez żadnych problemów od 1 do 90 ? 

Bez problemu wbiłem aktualnie 89 poziom hordziakiem. Zadań działa na samym mopie cała masa i za pewne na x1 exp też bez problemu będzie można levelowac postać[aktualnie przez te 2 tyg był x3]. Najlepsze jest to, że już na starcie jest co robić i dla lubiąchych rajdować i tych co lubią pvp. Wspomnę, że na pandashanie, który działa już ponad póltora roku na rat x5 pozostaję tylko grind bo zadań tam działających jest smieszna ilość.

Grałem na każdym serwerze na patch`u 5.4 i ten osobiście jest dla mnie najbardziej warty spędzania godzin.

Opublikowano

Bez problemu wbiłem aktualnie 89 poziom hordziakiem. Zadań działa na samym mopie cała masa i za pewne na x1 exp też bez problemu będzie można levelowac postać[aktualnie przez te 2 tyg był x3]. Najlepsze jest to, że już na starcie jest co robić i dla lubiąchych rajdować i tych co lubią pvp. Wspomnę, że na pandashanie, który działa już ponad póltora roku na rat x5 pozostaję tylko grind bo zadań tam działających jest smieszna ilość.

Grałem na każdym serwerze na patch`u 5.4 i ten osobiście jest dla mnie najbardziej warty spędzania godzin.

Powiedz mi gdzie można expić na levelu 83- 85 bo  jeśli chodzi o cata to questy kuleją strasznie. Nie wiem być może wynika to z tego że gram na niepełnym kliencie.

Druga sprawa. Jest jakaś polska gildia po stronie Hordy?

2sbu2dv.png

Opublikowano

Ja wbijałem w  Mount Hyjal, Deppholm oraz od 84 do 85 Twilight Highlands. Uldum leży i tam nie spotkałem żadnego zadania. Nie wiem czy jakiś błąd u mnie czy ta kraina jest w ogóle nie ruszona.

Opublikowano

Na pandawow klasy działają dużo lepiej. Oby administratorzy z WoW Circle szybko naprawili u siebie klasy (te poważniejsze błędy) i będzie ok. 

Co do moltena. Pamięta ktoś jak zapowiadali Cataclysm i co z tego wyszło? Z MoPem będzie podobnie lub gorzej. 

Opublikowano

NA ruskim powinni poczekać z tym startem sezonu pvp, aktualnie po wbicu świeżego 90 poziomu trzeba walczyć przeciwko przeciwnikom mającym i po 700k gdzie ty bez kasy nawet na gear z craftu masz około 270k.

Opublikowano

Gra ktoś tutaj monkiem WW lub druidem feralem? Jak działają te klasy?

U monka zbugowane są obrażenia w dual-wield?

Na bugtrackerze trochę błędów jest, ale nie wiem czy nadal są aktualne zgłoszenia. 

Opublikowano

Ludzie co wy porównujecie ... raty x100 ... x3 to już przesada ... Molten ... bugged q startowe, rdf, gotowe skrypty wgrywane na chama ...  wymieniac bez liku ... pandawow... Jak juz nasi przodkowie wiedzieli... NA dobrego priva po globie trzeba poczekac ladnych pare lat ... dla funu sprawdzilem na samym poczatku .... nawet bieganie sie pie****lo xD jedynym sensownym serwerem o pewnie okreslonym kierunku jest Atlantiss ... raty x1, wlasne skrypty oraz przepisane emu, raidy hc do firelandsow oskryptowane perfekcyjnie, fakt faktem bugi jakies sa .. ale liczy sie to co robia a nie siedza na d***e i 3,5k online na realm ...

Opublikowano

Ludzie co wy porównujecie ... raty x100 ... x3 to już przesada ... Molten ... bugged q startowe, rdf, gotowe skrypty wgrywane na chama ...  wymieniac bez liku ... pandawow... Jak juz nasi przodkowie wiedzieli... NA dobrego priva po globie trzeba poczekac ladnych pare lat ... dla funu sprawdzilem na samym poczatku .... nawet bieganie sie pie****lo xD jedynym sensownym serwerem o pewnie okreslonym kierunku jest Atlantiss ... raty x1, wlasne skrypty oraz przepisane emu, raidy hc do firelandsow oskryptowane perfekcyjnie, fakt faktem bugi jakies sa .. ale liczy sie to co robia a nie siedza na d***e i 3,5k online na realm ...

Nie wiem co piłeś ale to co napisałeś o Atlantissie to są bujdy w większości bo dalej 4.0.6 patch jest i nie zanosi się na zmiany.

Ale zgodzę się co do Moltena i podobnych. Byle by hajs się tam zgadzał.

Opublikowano

Yyym... od kiedy Hellground to serwer classic ?

Dziwne bo do tej pory wydawało mi się że to TBC widocznie autor chyba tylko o nim przeczytał i to nie uważnie.

Opublikowano

Serwery na których da się normalnie grać: sunwell, atlantiss, hellground. Większość reszty serwerów to pobugowane gówna, nie wiem kto ma nerwy grać teraz na privach mopa jak jeszcze cata dobrze nie działa... Widocznie nie słyszałeś o sunwellu bo on w porównaniu z tym "pandawowem" to niebo a ziemia, jak teraz ktoś chce grać na pandach to zapraszam tylko na globa. Nie wiem czemu cie tak cieszy granie na bugach(chyba, że programiści w jakiś cudowny sposób napisali już cały kontent)?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...