Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Układanie włosów a efekt.

091

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

No to tak, mam mały problem odnośnie układania włosów na pastę/gumę.

Zaznaczę, że nie zależy to od produktu - próbowałem z gumą od joanny (niebieska i kremowa), z pastą joanny, pastą od schwarzkopf'a.

Włosy układam rano po prysznicu wysuszone/lekko wilgotne, po ułożeniu czekam aż wyschną, albo po prostu susze, problem jest taki, że od momentu ułożenia przez cały dzień są one ciężko układające się, twarde i słabo się trzymają. Sytuacja się zmienia zazwyczaj pod koniec dnia, kilka/kilkanaście godzin po ułożeniu kiedy stają się miękkie, elastyczne, trwałe i bardzo dobrze się układają.

Stąd moje pytanie czy mogę jakoś przyspieszyć ten efekt?

Opublikowano

Guma od Joanny to kawałek gówna przemiksowany, aby tylko jakoś się sprzedał. Mi, matce, która jest fryzjerką, czy znajomym nie układają się na tym włosy. Nie wiem jak można z tego korzystać.

Ja używam L'oreal Studio Remix i po nałożeniu włosy stoją, aż do następnego dnia (jak nie zmyjesz).

Co do efektu - po prostu umyj włosy po szkole/pracy i ułóż włosy z małą ilością pasty na noc. Z rana dokładasz większą ilość i układasz.

Jeszcze jest możliwość przemycia wodą (nie szamponem) i też się dobrze trzymają, ale to zależy jakie masz włosy.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@AfffOmg, to że ktoś sobie układa włosy to znaczy że jest gejem? Stosowanie pianek, lakierów, gum i żeli jest pospolite i normalne.

Kiedy myślę, że szczyt głupoty został osiągnięty, pojawia się nagle kolejny koleś, który udowadnia, że można być jeszcze większym idiotą. Gratuluje, up.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja stawiam sobie na zel/gume a potem lakierem robie zeby dluzek wytrzymaly. Mozesz tez na noc z calej sily sobie wlosy do góry suszarka a rana zelem wyprofilowac.

"Upadli powstaną"

Bywalec
Opublikowano

72397141007204165053.jpg

Kolego, nie wiem czemu przyszedłeś pisać mi w temacie o swoim pociągu seksualnym, ale nie jest on od tego.

Co do tematu, chodzi mi głównie o to żeby zdołać jakoś jeszcze przed szkołą w krótkim czasie doprowadzić włosy do stanu chociażby przypominającego ww. (spłukiwanie, suszenie etc. nic nie daje).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...