Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlanetSide 2 - problem z uruchomieniem

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wam, Zainstalowałem sobie  PS2 i gdy chcę zagrać wyskakuje mi:Nie można uruchomić programu ponieważ na komputerze nie znaleziono d3dx9_43.dll 

co mam robić!?

Jeśli zły dział to sorki :)

PS 

mam windows 8.1

Opublikowano

Pobierz DllFixer o ile się nie mylę. W nim wpisujesz nazwę brakującego pliku a on Ci go pobierze i zainstaluje.

Opublikowano

Mam windows 8.1 i nie mogę uruchomić jako admin (nie mam takiej opcji) a planetside zgrałem od kumpla i wrzuciłem do folderu gdzie steam miał zapisać tą gre, bo na moim internecie tyle gb nie pobrałbym w miesiąc, i właśnie odlatego mam te  problemy. Wie ktoś jak to rozwiązać? Czy gdybym tak samo zrobił z bf4 bo internet słaby, mógłbym wtdy normalnie grać przez origin?

Opublikowano

Z BF4 myślę że także na zadziała musisz zainstalować poprzez sam instalator .exe także jedynie co możesz zrobić to pobrać grę PlanetSide 2.

Opublikowano

Jeśli mówisz że masz aż tak słabego neta to nawet nie baw się w BF4 bo komfortowo będziesz mógł grać tylko na maksymalnie serwerach z 16 osobami inaczej będą utraty pakietów odchodzących do 50%. Najlepiej zagraj w BF3 tam kod sieciowy jest dobry.

Opublikowano

Czyli wnioskując to wszystko musisz ps2 zainstalować własnoręcznie. 

A tak to poleciłbym Ci na słabego neta bf3 bo na bf4 z tego co kolega u góry napisał "Będziesz mógł grać tylko na 16 osobowych serwerach."

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Chmm w żadnej grze z pingiem kłopotów nie mam, planetside 2 miałem tylko spadki fps bo pc był do dupy, a 250/500 osób i ping dalej git, mam 512 od tp bf4 powinien mi chodzić, tylko z pobieraniem mam problemy bo max 75kb/s 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...