Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ALCATEL One Touch Fire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Otóż kupiłem sobie ostatnio telefon ALCATEL One Touch Fire, mam go niedługo i już są problemy, bateria trzyma mi max 3 dni, nic nie robiąc. Jak np gram/słucham muzki (w małych ilościach) bateria niemalże zaraz pada. Telefon ciągle się zawiesza, choć nie mam go ,,zawalonego" niepotrzebnymi rzeczami, czy jest to wada systemu ,,Firefox'a"? 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Bateria trzyma trzy dni? Świetny telefon! U mnie podczas czuwania pada w kilka godzin. Co do zawieszającego się systemu, to może wina podzespołów? O ile wiem nie są najlepsze. Spróbuj przywrócić do stanu fabrycznego.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

To że się zacina to wina Firefox OS, system jest młody i niezoptymalizowany, zacinał by się nawet na flagowcach

Opublikowano

Hmm, czyli mówicie że to norma? Miałem już kilka telefonów, i zawsze więcej mi trzymały. Ale jeżeli twierdzicie że to norma więc temat rozwiązany ;).

6222704500-1434194730.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...