Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupować FIFA 15?

MrC0ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zastawiam się nad zamówieniem preodera fify 15. Problem w tym czy się opłaca 15 kupować/grać. Jestem fanem serii, jedynie w 14 nie grałem bo na prawdę niczym się nie różniła. W 15 widać zmiany ale jak myślicie na 15 można wydać te 150zł i być zadowolonym ? Jakie są wasze opinie? Będziecie brać preoder czy po premierze kupicie ?

Witam, daje Tobię lik'a ? Widocznie zasłużyłeś.

Opublikowano

Rozumiem, a może wiesz/wiecie kiedy będzie demo fify 15 i czy w ogóle będzie? Fajnie by było przetestować.

Opublikowano

Rozumiem, a może wiesz/wiecie kiedy będzie demo fify 15 i czy w ogóle będzie? Fajnie by było przetestować.

Będzie, demko wychodzi za 3 dni (9 września), web app 12 września dla osób, które grały w 14.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dzięki, wielkie. Pogram w demko i zobaczę :)

Opublikowano

W dniu premiery zawsze jest tańsza niż w preorderze.

Opublikowano

FIFA 14 to było najgorsze gówno jakie wyszło, więc może z F15 będzie lepiej ;) Radzę kupić albo poczekać na recenzję. Ale jak F15 będzie takie jak WC Brasil to nie kupuj :D

916741414680034286162.png

Opublikowano

Będzie, demko wychodzi za 3 dni (9 września), web app 12 września dla osób, które grały w 14.

Rozumiem że jak nie mam fifa 14 to nie będę miał możliwości korzystać z web app? Chce kupić 15 ale klucz dostane dopiero w dniu premiery więc nie da rady nie?

Opublikowano

FIFA 14 to było najgorsze gówno jakie wyszło, więc może z F15 będzie lepiej ;) Radzę kupić albo poczekać na recenzję. Ale jak F15 będzie takie jak WC Brasil to nie kupuj :D

Co masz na myśli jak WC Brasil bo nie grałem, nie widziałem. Nie chciałem mieć nic wspólnego z 14..

Opublikowano

Co masz na myśli jak WC Brasil bo nie grałem, nie widziałem. Nie chciałem mieć nic wspólnego z 14..

Nie będzie takie jak WC, będzie wszystko na nowym silniku. Kupuj jak najbardziej.

OIE6isU.png

Opublikowano

Opłaca się na 100%. Ma to być zupełnie inna wersja gry.

Warto wydać 150, dostajesz do tego różne bonusy i gratisowe paczki.

Jak kupiłem pre-order z 40-ma paczkami, będą to paczki za 5k, czy 7,5k?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

To pewnie zamówię z racji że nie brałem 14, ale jeśli okaże się klapą to od EA nic już nie kupię..

Opublikowano

Jak kupiłem pre-order z 40-ma paczkami, będą to paczki za 5k, czy 7,5k?

Według mnie te za 5k, bo jak EA dawała jakieś paczki gratisowe, to zawsze były te za 5k. I nie wiem czy wiesz, ale tam masz taki haczyk w opisie tej wersji przed premierowej, bo te 40 paczek będziesz dostawał po jednej z nich co jeden tydzień, tak że wiesz.

Opublikowano

Ja kupuję tę wersję z 15 paczkami, i tak mi one nie potrzebne bo wypadnie z nich jakiś s**t..

Opublikowano

Jeżeli lubisz sobie popykać mecze w symulatorze online to jak najbardziej się opłaca. Tak jak przedmówcy FIfa 14 to była kompletna tragedia, zobaczymy co będzie z FIFA 15.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Demko się pobiera, jak zagracie napiszcie opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...