Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wypłata pieniędzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przelałem na paypala kase 215 zl z fiberhosta i pisze że oczekuje na werfikacje kto wie ile to potrwa czekam chyba już 3dzień kto już wysyłał to niech napisze ...

Opublikowano

Może byś napisał do FiberHosta ? napewno wtedy zrobią coś :P

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Czytałeś dokładnie?

§ 9 Wypłacanie gotówki:

1. Wypłacenie gotówki jest dobrowolne i nikt nie musi się do niego stosować. 
2. Każdy klient zobowiązany jest do podania prawdziwych danych podczas uzupełniania formularzy wypłaty. 
3. Wypłata jest realizowana tylko ze strony http://fiberhost.pl/client/payment.php
4. Minimalna kwota do wypłaty to 50.00 PLN
5. Od każdej wypłaty odliczana jest prowizja 40%
6. Administracja nie daje możliwości cofnięcia operacji wypłaty.
7. Klient podając dane osobą trzecim do konta jest świadomy ryzyka jakie niesie za sobą utrata środków na koncie. 
8. Administracja umożliwia anulowanie wypłaty, jeśli nie opuściła ona statusu Oczekuje na weryfikacje
9. W przypadku wykrycia oszustwa bądź działania na szkodę firmy fiberhost.pl ma prawo anulować wykonanie transakcji bez zwrotu kosztów. 
10. Realizacja wypłaty trwa do 14 dni roboczych. 
11. fiberhost.pl wypłaca gotówkę tylko właścicielom konta, w przypadku podania innych danych wypłata zostanie anulowana. 
12. Klient sam ponosi odpowiedzialność za rozliczanie się z wypłat, fiberhost.pl nie ponosi odpowiedzialności za nie dopełnienie tego obowiązku.

Opublikowano

10. Realizacja wypłaty trwa do 14 dni roboczych. 
11. fiberhost.pl wypłaca gotówkę tylko właścicielom konta, w przypadku podania innych danych wypłata zostanie anulowana. 
12. Klient sam ponosi odpowiedzialność za rozliczanie się z wypłat, fiberhost.pl nie ponosi odpowiedzialności za nie dopełnienie tego obowiązku.

Przeczytaj se to. Poczekaj 14 dni. Chciałbym Cię uswiadomić, iż przyjdzie do Ciebię pismo abyś się rozliczył podatek z rządem .

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

Opublikowano

10. Realizacja wypłaty trwa do 14 dni roboczych. 
12. Klient sam ponosi odpowiedzialność za rozliczanie się z wypłat, fiberhost.pl nie ponosi odpowiedzialności za nie dopełnienie tego obowiązku.

Przeczytaj se to. Poczekaj 14 dni. Chciałbym Cię uswiadomić, iż przyjdzie do Ciebię pismo abyś się rozliczył podatek z rządem .

Więc jeszcze trochę przeczekać musisz. Poza tym powinieneś czytać regulaminy.

Nowicjusz
Opublikowano

Ja czekałem dokładnie 14 dni (roboczych oczywiście) chyba za bardzo nie chcieli się rozstawać z moją kasą :)

Czas 14 dni nie jest ustawiony po to aby sobie był. To że Ty dostajesz gotówkę od razu do portfela, nie oznacza że FIBERHOST też. 

Operatorzy wypłacają gotówkę raz w miesiącu, czyli tej gotówki do czasu wypłat prowizji nie ma. 

Nie wypisuj takich bzdur że ktoś nie chce się "rozstawać z Twoją kasą".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...