Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs:go misje?

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakie są i jak się wykonuje misje w cs:go ? Gram na serwie i słyszę gościa, że wykonuje teraz misje. ;dd

Jakie misje gdzie mogę zobaczyć jakie misje są do zrobienia? ;dd Chodzi o te osiągnięcia np. zabij 200 osób galilem ?;d

Opublikowano

To są osiągnięcia. Misje są tylko dla ludzi z operacji Breakout. Jeżeli taką kupisz będą tb dropały misje, dzieki czemu doprowadzisz swojego coinsa do złota. 

5 misji - coins srebrny
15 misji - coins złoty

Opublikowano

Witam. Jakie są i jak się wykonuje misje w cs:go ? Gram na serwie i słyszę gościa, że wykonuje teraz misje. ;dd

Jakie misje gdzie mogę zobaczyć jakie misje są do zrobienia? ;dd Chodzi o te osiągnięcia np. zabij 200 osób galilem ?;d

Jak i gdzie. Misje te wykonujesz tylko i wyłącznie jeśli zakupisz Operację Breakout. Jeśli jej nie masz, nie masz możliwości robienia misji.

Jakie misje gdzie mogę zobaczyć jakie misje są do zrobienia. Gdzieś pewnie na necie znajdzie się poradnik gdzie ktoś napisał wszystkie misje ale póki co takiego nie spotkałem. Nic fascynującego w nich nie ma np. Zabij X tu wygraj X rund tu itd itp. Te osiągnięcia to nie są misje, jak zabijesz 200 osób gailem to ostaniesz 1 punkt za system zbrojeń o ile się nie mylę i jak zabijesz odpowiednią ilość osób z odpowiednich broni w profilu będziesz miał odznaki brązowa - srebrna - złota za osiągnięcia. To całkiem co innego porównując do misji za operacje. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...