Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje darmowego hacka!

PaluchCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście że są... znaleźć łatwo nie znajdziesz a ja ci nie podam...

Sam ich nie używam i nie zamiezam

ale powiem ci jedno...

Naucz się grać bez... bo jeśli coś tak prostego jak zestrzeliwanie ludzi jest dla ciebie problemem to masz problemy z refleksem i jesteś po prostu ciotą...

Opublikowano

@StSzerAlen Uwierz, darmowych hacków nigdzie nie ma :D, fatal nie działa. A te oferty na YT to oszustwo i wyłudzenie forsy. Taki hack naprawdę się długo pisze oraz trzeba mieć dobrą maszynę, aby przez TORa łamać xigncode, tak, aby nie było śladów. Są owszem hacki od SystemCheats oraz GameAnarchy, ale one są niezbyt tanie. Poza tym latanie na aimie jest dla frajerów. Zamiast inwestować w hacka, kup sobie słuchawki razera z dźwiękiem 3D :P, do tego myszka razera z macrem oraz zainwestuj w dobre łącze przez kabel. Naucz się też grać snajperką i robić QQ :D. A jak masz problem z celownikiem, to zrób markerem kropkę na ekranie, tam gdzie po przybliżeniu masz mały czerwony punkcik na środku ekranu. 

Opublikowano

@StSzerAlen Uwierz, darmowych hacków nigdzie nie ma :D, fatal nie działa. A te oferty na YT to oszustwo i wyłudzenie forsy. Taki hack naprawdę się długo pisze oraz trzeba mieć dobrą maszynę, aby przez TORa łamać xigncode, tak, aby nie było śladów. Są owszem hacki od SystemCheats oraz GameAnarchy, ale one są niezbyt tanie. Poza tym latanie na aimie jest dla frajerów. Zamiast inwestować w hacka, kup sobie słuchawki razera z dźwiękiem 3D :P, do tego myszka razera z macrem oraz zainwestuj w dobre łącze przez kabel. Naucz się też grać snajperką i robić QQ :D. A jak masz problem z celownikiem, to zrób markerem kropkę na ekranie, tam gdzie po przybliżeniu masz mały czerwony punkcik na środku ekranu.

@Verten123 Stary... są cheaty na szkopskich stronach... coś typu OSH o ile wiesz o czym mówię (oldschoolhack.de)...

Hmm... mi nie pisz co i jak bo grać potrafię napisz temu wyżej co szuka cheatów ;)

Opublikowano

@UpUP Znam :D, ale żaden z nich nie działa :D. W sumie dobrze, że nie działają, ani nie ma darmowych cheatów. Inaczej nie dałoby się normalnie grać, każdy by latał na aimie, widział przez ściany itd. A właśnie, słyszałem o nowym hacku do skilla, który kosi wszystkich od razu po rozpoczęciu rundy. Mógłby ktoś mi podać jego nazwę na pw? Ineteresuje mnie jedna rzecz w nim :D(nie zamierzam go używać, ale lekko przerobić :D)

Opublikowano

Oczywiście że są... znaleźć łatwo nie znajdziesz a ja ci nie podam...

Sam ich nie używam i nie zamiezam

ale powiem ci jedno...

Naucz się grać bez... bo jeśli coś tak prostego jak zestrzeliwanie ludzi jest dla ciebie problemem to masz problemy z refleksem i jesteś po prostu ciotą...

nie ze cos ale to jest forumo cheatach do gry XDXD

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

MOŻE gdybyś się ostro naszukał i napobierał sobie na kompa dużo programów szpiegujących, trojany, programy typu keylogger to byś natrafił na czita, wg mnie skill za dobra gra do czitowania, ogólnie raz odpaliłem czita ale do dupy tak się gra :) Po co tracić czas na konta cziterskie skoro można być dumnym z własnych osiągnięć :D I nie wyjeżdżajcie mi z tekstem "To forum od tego" bo to wiem :P

Znalezione obrazy dla zapytania amfetamina

Opublikowano

Nie ma darmowych cheatów do SKILL

Oczywiście możesz wykupić cheata 1 dnioweg na

GameAnarchy.net

Jak go wykupic i uruchomić musisz poszukac poradnika, jest gdzies na MPC

2i6eukk.jpg

Opublikowano

na zagranicznych stronach trzeba szukać. U mnie kolega znalazł na jakiejś tureckiej (chyba, nie wiem na pewno bo on lubi się chwalić) że znalazł WH. NIe chciał podać linku, a jak z nim grałem to widac było jak po scianach patrzy xD.

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

na zagranicznych stronach trzeba szukać. U mnie kolega znalazł na jakiejś tureckiej (chyba, nie wiem na pewno bo on lubi się chwalić) że znalazł WH. NIe chciał podać linku, a jak z nim grałem to widac było jak po scianach patrzy xD.

Fakt, też mi nikt z tego forum nie wierzy że jest hack, i tak masz rację, turecki. Jednak i tak go nie używam bo mi on jest nie potrzebny, ale polecam zaglądać tu: http://www.elitepvpers.com/forum/soldier-front-hacks-bots-cheats-exploits/ na pewno się coś za niedlugo pojawi ;)

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Przez takich idiotów właśnie upadają gry. Nie można normalnie pograć. Zróbcie coś ze swoim życiem, wyjdźcie na dwór, a nie psujecie tą grę! Oto jaki bałagan narobiliście w tej grze:

dTMB7pr.jpg

Opublikowano

@up

Niedługo nie będzie można normalnie w żadną grę pograć przez 10 latków, którzy nie potrafią grać, to muszą cheatować...

Powyżej jest ss, jak gościu na haxach naspawnoł 100+ kleszczorów i w 5 min od startu gry wygrali. Często takie akcje były -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...