Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer metin2 na dedyku a prawo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.. chciałbym was zapytać o pewną rzecz.

Moi znajomi wyskoczyli z pomysłem założenia własnego serwera na dedyku.. mnie zastanawia jak miałoby to wyglądać.. ustawiam sobie wszystko w plikach.. w cliencie.. kupuje dedyka.. wrzucam pliki.. robię IS.. wszystko odpalam.. robię reklamę i już? Mam na myśli sprawy prawne.. nikt się nie czepia o takie serwery? nie trzeba płacić np. GF'owi? z tego co się orientuje to on ma prawa metin2 na europę czy jakoś tak.. Może mi ktoś wyjaśnić jak to działa?

Opublikowano

Jak do tej pory nikt nie siedzi w więzieniu za zrobienie priva to i mogę zgadywać, że nie będzie siedział jeszcze długo. dla ymira to się opłaca, te privy w końcu jakoś te privy wpływają na populacje globala. Przede wszystkim jakiś rozgłos dają.

Opublikowano

nic nie musisz mu opłacić on ma gdzieś takie prywatne serwery  jeśli by się interesował to by żadnego priva nigdzie nie było.

jedyną opłata jaką musisz  płacic to podatki od przychodów z isa  

Opublikowano

Jak do tej pory jeszcze nikt się nie zainteresował tym bo dla nich to śmieszne pieniądze :P Ale czerpanie zysków bez odprowadzania podatków mówi za siebie, jako tako nie jest to legalne, bo to tak jak byś miał firmę na boku ale byś nie odprowadzał podatków z korzyści które czerpiesz. Aczkolwiek jest spora ilość serwerów i jeszcze żaden nie miał problemów z tego tytułu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...