Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Perserga vs wywalanie tony bryłek eq i zabawa

PersergaYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale działanie na szkodę spółki w tym kraju to przestępstwo i jest to karalne, a Ty właśnie je nagrałeś i wrzuciłeś w sieć dowód. BRAWO!
Myślałem że Nestium to największy idiota z jakim miałem styczność ale Ty go przebiłeś.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Mizune, a serwery prywatne są nie legalne i on okradał ludzi więc w du pie to mam.

a od kiedy? :D

@ Nie mam Ci tego za zle,bo serwer od startu skazany byl na porazke.

Srij9JT.png

Opublikowano

Mizune, a serwery prywatne są nie legalne i on okradał ludzi więc w du pie to mam.

Wyjaśnijmy sobie jedno, prywatne serwery są nielegalne dlatego że używa się do nich plików nabytych bezpłatnie (po przez kradzież, wprost pisząc) i o oskarżenie może wnosić tylko ich właściciel czyli firma YMIR, żadne GF'y G4boxy i inne firmy. A spółka którą zniszczyłeś należy do jakiegoś polaczka który może Cię zgłosić dla samej satysfakcji (coś na zasadzie oko za oko).

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale działanie na szkodę spółki w tym kraju to przestępstwo i jest to karalne, a Ty właśnie je nagrałeś i wrzuciłeś w sieć dowód. BRAWO!

Myślałem że Nestium to największy idiota z jakim miałem styczność ale Ty go przebiłeś.

Smarkaczu, szacunku troszkę chcesz troszkę podyskutować to zapraszam na ts: ts-nestium.pl

Nie będziesz mi tu szczekał.

Na temat przestępstw się nie wypowiadaj bo już pisze na was akt.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Smarkaczu, szacunku troszkę chcesz troszkę podyskutować to zapraszam na ts: ts-nestium.pl

Nie będziesz mi tu szczekał.

Na temat przestępstw się nie wypowiadaj bo już pisze na was akt.

Co piszesz? ^^ 

Facepalm.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Masz tak rozwinięty mózg, że nie potrafisz odczytać jednego prostego wyrazu?

Oszczędź mi swych postów błagam..

Tylko zmuszasz mnie bym zniżał się do twojego poziomu.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

"Spółki" hahaha! :D I kto tu jest id**tą? 

Mógłbyś zacząć się hamować niedorozwoju. Co post, to się zniżasz, niedługo wszyscy zaczną cię nie rozumieć, chyba że znajdzie się druga osoba(np.Naid) z tak niskim poziomem jak twój.. 

W ogóle, to jak wy się porozumiewacie? Alfabetem downa, czy może jakieś migi? o.O

Czytając twoje posty można wywnioskować, że ewaluowałeś i przewyższyłeś poziom 'gimbusa', twojej głupocie chyba już nikt nie może dorównać, no chyba że policzyć do tego Naid'a.. 

Chciałbym zadać ci jedno pytanie złodziejaszku, czy Nestium obraża twoją osobę pod każdym postem(tu akurat mamy wyjątek)? Raczej nie.. Więc ogranicz swój niewyparzony jęzor, albo wsadź go Naid'owi w czoko. 

ps:

Staram się hamować i nie zwracać na twoje posty uwagi, ale twój wzrastający poziom głupoty mnie przeraża..

@A co do filmiku, cieszy mnie bardzo to co zrobiłeś. ;) 

Zgodzę się z tym co napisałeś pod koniec filmu. Cannzas to złodziej i oszust. :)

Opublikowano

"Spółki" hahaha! :D I kto tu jest id**tą? 

Mógłbyś zacząć się hamować niedorozwoju. Co post, to się zniżasz, niedługo wszyscy zaczną cię nie rozumieć, chyba że znajdzie się druga osoba(np.Naid) z tak niskim poziomem jak twój.. 

W ogóle, to jak wy się porozumiewacie? Alfabetem downa, czy może jakieś migi? o.O

Czytając twoje posty można wywnioskować, że ewaluowałeś i przewyższyłeś poziom 'gimbusa', twojej głupocie chyba już nikt nie może dorównać, no chyba że policzyć do tego Naid'a.. 

Chciałbym zadać ci jedno pytanie złodziejaszku, czy Nestium obraża twoją osobę pod każdym postem(tu akurat mamy wyjątek)? Raczej nie.. Więc ogranicz swój niewyparzony jęzor, albo wsadź go Naid'owi w czoko. 

ps:

Staram się hamować i nie zwracać na twoje posty uwagi, ale twój wzrastający poziom głupoty mnie przeraża..

@A co do filmiku, cieszy mnie bardzo to co zrobiłeś. ;) 

Zgodzę się z tym co napisałeś pod koniec filmu. Cannzas to złodziej i oszust. :)

Mocne słowa jak na kogoś kto wpierw do mnie pisał "Mizune, zrobisz mi to? Bo Ci idioci nie potrafią".

Jesteś hipokrytą i nie próbuj się tego wypierać bo Ci wrzucę screeny tej rozmowy i jeszcze "koledzy" Cię kopną w d*** i zostawią.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Mocne słowa jak na kogoś kto wpierw do mnie pisał "Mizune, zrobisz mi to? Bo Ci idioci nie potrafią".

Jesteś hipokrytą i nie próbuj się tego wypierać bo Ci wrzucę screeny tej rozmowy i jeszcze "koledzy" Cię kopną w d*** i zostawią.

Nie wiem co jest dziwnego w szukaniu pomocy... Nie wiedziałem jak rozwiązać kilka problemów, to mi pomogłeś. 

Przykładałeś się do pomocy za co Ci podziękowałem, ale nie pisałem czegoś typu "Zrobisz mi to", tylko "Czy możesz mi pomóc", to jest znaczna różnica. 

Nie wiem skąd u Ciebie ten bulwers do mojej osoby... A Ci 'koledzy', nie chcieliby mnie wywalić, nawet jeśli bym Cię obronił, a ich tępił.

edit: 

@Mizune

@down

Celowo usunąłem ostatnie zdanie. Myślisz, że boje się tych ss'ów? Nie zależy mi na opinii na tym forum... Jeszcze się tym będę przejmował. ;( 

Ja też mam archiwum i też mogę wrzucić moment, w którym chwaliłeś się co ukradniesz. 

Nie pisałem, żebyś nie robił spamu, bo się czegoś boje( :D ), tylko dlatego, żebyś się nie pogrążał, taki to jestem miły. ;)

Opublikowano

Nie wiem co jest dziwnego w szukaniu pomocy... Nie wiedziałem jak rozwiązać kilka problemów, to mi pomogłeś. 

Przykładałeś się do pomocy za co Ci podziękowałem, ale nie pisałem czegoś typu "Zrobisz mi to", tylko "Czy możesz mi pomóc", to jest znaczna różnica. 

Nie wiem skąd u Ciebie ten bulwers do mojej osoby... A Ci 'koledzy', nie chcieliby mnie wywalić, nawet jeśli bym Cię obronił, a ich tępił.

Nie rób niepotrzebnego spamu. ;)

Jak napisałem prawdę to nagle niepotrzebny spam? ^^

B***h please.

Wrzucę potem archiwum, to zobaczysz co pisałeś.

0VPaRnd.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...