Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pomocy przy wgraniu sf navicata mysql etc i odpaleniu vps'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.szukam ogarnietej osoby ktora pomoze mi zainstalowac czyste sf 2010 + mysql+polaczyc sie z navicatem+uruchomic server.prosze o pw to podam skype.

Jak ty podstawowych rzeczy nie umiesz, to nie bierz się za to bo serwera nie ogarniesz xD

Opublikowano

Jak ty podstawowych rzeczy nie umiesz, to nie bierz się za to bo serwera nie ogarniesz xD

kazdy kiedys zaczynal a to czy ja chce zaczac czy nie to moja sprawa.nabijasz sobie posty czy co?

Opublikowano

bd ci bardzo ciężko ogarnąć serv'a tyle ci powiem ;) wiem bo sam zaczynałem i nic nie ogarniałem a (a robię to od 1 tyg.) co nieco ogarniam podstawy już jakieś mam ;P

Opublikowano

bd ci bardzo ciężko ogarnąć serv'a tyle ci powiem ;) wiem bo sam zaczynałem i nic nie ogarniałem a (a robię to od 1 tyg.) co nieco ogarniam podstawy już jakieś mam ;P

Po co pisza ludzie takie posty?żeby podniesc swoje ego czy jak? nie chcecie pomagac to nie piszcie nic bo nabijacie sobie posty.to sie nazywa SPAM.Jezeli ktos chce mi pomoc to prosze napisac mi na pw nawet jak bede offline godzine o ktorej w/w osoba ma czas a napewno sie dostosuje.Moge ''udostepnic'' swoj komputer za pomocą programu teamvievier 9.Pozdrawiam.

Opublikowano

Czyli szukasz kogoś kto zrobi wszystko za ciebie? W taki sposób się niczego nie nauczysz

Za duża sygnatura.

Opublikowano

jeżeli to vps to po co komuś twój komputer przez tv?

poniewaz nie chce podawac danych do mojego vps (wiem vps to tanie gowno ale wole nie podawac) oraz chce ogladac jak to po kolei robi-wyciagne wnioski etc.

Czyli szukasz kogoś kto zrobi wszystko za ciebie? W taki sposób się niczego nie nauczysz

wszystko? nie-duza czesc sam zrobilem a nie szukam osoby ktora zrobi wszystko za mnie tylko mi pomoze w zrobieniu wszystkiego-czytaj uwaznie temat.

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...