Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY TRYB JUŻ NA PBE !

LastHunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten tryb jest już tydzień na pbe.

albo i jeszcze dłużej ogólnie jest on nudny i słaby raz można zagrać i wszystko.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Nie mogę już z rito jaki to jest bezsensowna firma powoli tylko dla kasy już wszystko robią. Tryb nic szczególnego pewnie będzie grało tyle samo osób co na dominion to równowartość zeru graczy pewnie.

moim zdaniem powinni wprowadzić hexakill z cd 80% i URF'a

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAdiFromKorea gierka jest super. Cenię Riot, za to, że ją stworzyli. Spędziłem juz przy niej parę set godzin. Jednak nie rozumiem niektórych działań tego studia. Pod większością tematów na glownej stronie lola, najbardziej lubiane są komentarze typu: RITO WHERE IS URF? lub ODDAJCIE NAM URFA!

Na urfie bylo duzo śmiechu, krotkie gry, można było zagrac 10 gier po rząd grając full premadem bo byla taka zabawa, ale nie. Riot na to nie patrzy i tylko zbywa graczy tekstami typu: Wiemy, że urf przyniosl dużo zabawy, ale wprowadzimy kolejny ch*jowy tryb, żeby nie bylo, że jestesmy mało kreatywni, ahh i specjalnie dla graczy planujemy kolejny skin dla postaci, która ma ich już pierdyliard lub do postaci, która nie pasuje do mety. Unikając pytań dotyczących reworków do siona, urgota dajemy wam w prezencie kolejne dwa useless skiny do postaci.

Wiem, że są dwa różne studia od reworków i skinów, ale ku*wa bez przesady.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Nie mogę już z rito jaki to jest bezsensowna firma powoli tylko dla kasy już wszystko robią. Tryb nic szczególnego pewnie będzie grało tyle samo osób co na dominion to równowartość zeru graczy pewnie.

Kolego, według Ciebie RIOT stworzył LoL'a tak dla fanu graczy, oczywiście, nie chcesz nie płacisz gra jest F2P, płacisz jeśli chcesz zdobyć jakąś postać bądź do niej skina? Graficy itp. raczej musieli też dostawać pensje, nie pomyślałeś o tym? Skoro wydali lola to tylko z chęci rozpowszechnienia gry i przede wszystkim, żeby na niej zarobić. Pozdrawiam myślenie...

Opublikowano

Hmm.. więc mówisz, że dostawają za ten tryb kase?

Nie, rito nie robi tego dla kasy. Oni to robią dla graczy.

Pisze wyraźnie że GRA JEST DARMOWA więc JEŚLI chcesz to możesz kupić rp itp, ale to z TWOJEJ woli, więc nie pierdol że rito wszystko zaczyna robić dla kasy.

----------

Tryb taki sobie ;p

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

10450791_802327479805287_735089791775607Wie ktoś może o co w nim chodzi ? Grał ktoś ? Bo mam problemy z netem i długo bedzie mi sie updatować :/

Ale zapłon...

@top Tryb imo słaby ten xerath to taki doom bot . nic specjalnego normalna rzeznia wygrywa albo jedna druzyna albo druga przez ogromna przewage a jak masz tego buffa to jestes niezniszczalny ;)

Opublikowano

Mi się osobiście nie podoba jakieś piaski jeszcze ten xerath przypomina mi ten tryb botów ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...