Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabawki niskiego tieru

oOlewyOo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Cały czas gram tylko tier 8+ i już mi się trochę znudziło. znalazłem w garażu B2 i zobaczyłem, że fajnie na tych niskich tierach można się pobawić :) Jakie czołgi niskiego tieru (najlepiej 2/3) polecacie do zabawy. Najlepiej takie, żeby można było wygrać 1v15 :D PZ II j byłby idealny ale... nie da się go już dostać. Macie tutaj filmik 1v15 tym czołgiem :P koleś stoi na capie 15 go bije a ten se ich po prostu po kolei wykończył :Dhttp://wotreplays.com/site/1079676#himmelsdorf-les_miserables-pzkpfw_ii_ausf_j

Chodzi mi przede wszystkim o pancerz... taki czołg, żeby sam trzymać 10 czołgów na flance. Możecie też polecać inne (np. dobra mobilność i działo) ale wole właśnie takie mini mausy, żebym się cieszył jk będę miał 25% na wygraną a nie wkurzał jak na 10 :P t18 nie chce :P

Opublikowano

AT 2 weź. Grałem kiedyś i jak się nauczy grać to po prostu świetny czołg, a na tych tierach mało kto po włazie wali.

Opublikowano

Tak się napaliłem na tego pz II j... kurna 80mm pancerza na 3 tierze :P kit, że ma działo 1 tieru... full gold i jakoś da radę... oglądam teraz powtórki tym czołgiem to poezja :D su85 fajne ale chciałbym raczej coś twardego. pz38 też niestety nie do zdobycia :/

PS. to nie muszą być czołgi premium :P

AT 2 weź. Grałem kiedyś i jak się nauczy grać to po prostu świetny czołg, a na tych tierach mało kto po włazie wali.

Jak robiłem fv to grałem at2. super czołg ale chce niższy tier. tutaj jak na 7 rzuci to dupa.

Opublikowano

Pz II J można dostać za jakieś 300 zł :) Jak chcesz to pisz

z czym go można dostać? :P

PS. Najlepiej gdyby ten czołg był prawie cały czas na topie :D

Opublikowano

Pz II J czasami wyrzuca na IV.

Czołgi których nie wywala wyżej:

• Wszystkie X
  • Pz B2
  • T7 CC
  • Vickers VIC
  • Pz. I
Opublikowano

http://www.dom1n.com/artykuly/lista-unikatowych-pojazdow-premium/

1. Pz.Kpfw. 38H 735 (f) – zdobyczny czołg nacji francuskiej Hotchkiss H-35/H-39, znany także pod nazwą „micro maus”. Pojazd ten był do kupienia w grze do lutego 2012, gdzie wraz z wprowadzeniem francuskiego drzewka technologicznego stał się niedostępny. Rozdawany z okazji imprez na których obecne jest Wargaming, np. zloty militarne. Bardzo trudny do zdobycia.

Czyli zapewne jest też w sprzedaży wtórnej, poszukaj :P

Opublikowano

polecam pz1c świetna zabawka ale czasem na 5 rzuca oraz pzB2 wspomniany wyżej ,tylko że golda trzeba ładować 

jeszcze t18 świetny td jedziesz przed siebie i nikt nie jest w stanie cię zatrzymać a jak jeszcze pluton 3x tak samo pz1c to pogrom 

Opublikowano

T2 Light to Pz. I C na tierze niżej, przez to lepiej rzuca a przez to lepiej się gra.

Pisał że nie chce T18, a Pz B2 jest dość trudny do zdobycia.

Opublikowano

Przecież napisałem, że mam b2 :D pz1c nie chce. chcę coś twardego. t18 bym kupił ale go nerfią w 9.3 więc chcę coś innego :P Ale chyba kupię t18 na ten jeden tydzień :D

Opublikowano

@oOlewyOo AT 2 weź, też bardzo fajny czołg. Na tych tierach tak grać nie umieją, że jesteś praktycznie nieprzebijalny.

Opublikowano

Dobra biorę at2 :D wolał bym coś z ograniczonym mm, żeby mieć zawsze jakiś wpływ na bitwe ale to tylko niedostępne premki takie są :/ Ogólnie chcę taki czołg bo chcę zrobić 13+ fragów :D do tej pory mój rekord to tylko 12 na ST-1 :P chociaż nie wiem czy kv-1 by nie był lepszy :D Dzięki za pomoc. 

Opublikowano

@oOlewyOo AT 2 weź, też bardzo fajny czołg. Na tych tierach tak grać nie umieją, że jesteś praktycznie nieprzebijalny.

Czy ja wiem... wolny. To boli, połowa bitwy mija a ty dopiero docierasz na pozycję, to ma być zabawka :p 

Opublikowano

Tym czołgiem nie jedzie się na pozycje, tym się jedzie prosto na Berlin!

A na poważnie chce czołg z dobrym pancerzem, a tego z jego tieru przebije jedynie Pz.Sfl. IVc na goldzie, a VI i VII też będą miały problemy. I to zdecydowanie czołg którym można wygrać 1vs10 :)

Opublikowano

tylko, że at2 jest td i jak objadą... chodzi mi o czołg do fragowania bo muszę 13+ zrobić, żeby golda w klanie dostać (konkurs). 

Opublikowano

Dobra kupiłem t18 pierwszy mecz załoga 75% i 9 fragów :D ma być 13... ale spokojnie będzie lepiej. Można zamknąć :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...