Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ekran Logowania - Malestia.pl

Evor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie podoba mi się to zielone coś po bokach nad napisem "logowanie", po bokach "malestia". Może to przez jakość obrazka. Tak poza tym, nawet ciekawie prezentuje się.

Opublikowano

563741409226900937801.png

Witajcie!

Prezentujemy Wam nowy ekran logowania, który spotkacie na naszym serwerze!

Dziękujemy @Wrednej , za przepiękną grafikę.

Zakodował @Evor.

5141914099461361136905.jpg

Po więcej zapraszamy na:

xxx

oraz na:

www.malestia.pl

Pozdrawiamy,

Administracja Malestia.pl

Poprawcie ss bo jest kiepskiej jakości ;P a co do tła to pomijając jakość ss'a to jest bardzo fajna praca chociaż buttony chaneli i innych powinny być tego samego koloru co zaloguj itp. ale to raczej kwestia gustu :P

Opublikowano

Ta grafika nie jest ''przepiękna' jak masz napisane w temacie, popraw to. :D

Jaki to jest typ serwera?

kiedy start?

Pod jakim nickiem kryje się array? :D 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Za jakość przepraszam, przeszedł przez screenshu>paint>facebook, troszkę zmasakrowany, jutro będzie lepsza wersja tak jak Evor wspomniał. ;)

Opublikowano

Poprawie Wam to bo faktycznie to źle wygląda. Dodatkowo jeszcze ta czcionka biała, niewyśrodkowana popsuła całą kompozycje.

Jak macie czas na ponowne zakodowanie to piszcie. Będzie to dla mnie sprawą priorytetową, więc dostaniecie poprawę/nowy design na dniach.

@daimao.

To jest inny rozmiar, niż oryginalny. Chyba zostało z boku przycięte dlatego jest nierówno. Aczkolwiek nie jestem pewna.

PS. Nie wiem co mi wtedy do łba uderzyło, że zrobiłam taki design, ale teraz jak na to patrze, to aż dziwie się, że to wyszło "spod mojej ręki". Przepraszam.

@Tharel.

@Evor.

Napiszcie do mnie ponownie na e-mail, bo serio, można zrobić z tego coś 10x lepszego.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...