Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie za milion punktów życia - co się dzieje z licencjami?

Mario14125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Korzystam z serwera TS3 od niemalże 3 lat. Posiadam... Posiadałem licencję Non Profit i dobrze nam się z niej korzystało. Nie zarabialiśmy nic na tym, wszystko darmowe dla użytkowników bez żadnych ukrytych kosztów i nagle gdy HosTeam miało awarie wszystko nam padło. Nie dość że serwer VPS padł na niemalże dwa dni(bynajmniej nasz) to jeszcze licencja jakimś cudem wygasła... Czy to tylko i wyłącznie problem nasz czy może ktoś jeszcze miał/ma podobnie. Dodam że na stronie TS widnieje już notatka:

NPL registrations are currently CLOSED

Due to the high volume of applications, new NPL applications are temporarily suspended. Please check back soon.

Opublikowano

Dlaczego licencja zniknęła i co z tym zrobić nie wiem, może jest opcja odzyskania licencji od tak, jeśli nie to masz 3 opcje:

Starać się o nową NPL w poniedziałek o 2 w nocy jest podobno otwarta, jednak dostać ją jest ciężko.

Wyjaśniać sprawę twojej licencji. 

Kupić ALL.

Polityka zespołu ts aktualnie jest taka, gdy podpadniesz komuś kto ma ALL możesz zapomnieć o non-profit, byle skarga i łapiesz black list.

Opublikowano

Dlaczego licencja zniknęła i co z tym zrobić nie wiem, może jest opcja odzyskania licencji od tak, jeśli nie to masz 3 opcje:

Starać się o nową NPL w poniedziałek o 2 w nocy jest podobno otwarta, jednak dostać ją jest ciężko.

Wyjaśniać sprawę twojej licencji. 

Kupić ALL.

Polityka zespołu ts aktualnie jest taka, gdy podpadniesz komuś kto ma ALL możesz zapomnieć o non-profit, byle skarga i łapiesz black list.

Jeżeli macie pisać swoje marne historyjki na temat blacklisty za darmo to udowodnijcie to argumentami a nie powtarzacie to od poprzedniej osoby która od tak piszę o blackliscie.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Co się dzieje?! 

TeamSpeak.com ma problemy finansowe i ciągnie hajs na wszystkie sposoby...

Nic nie zrobisz, jeśli się odwołasz to dostaniesz cennik ;/

qs4J0Fl.png

Opublikowano

Zadne finansowe. Licencje NPL mozna odzyskac . Na supporcie oficialnej strony ts3 pisze ze nie chca zabierac licencji ale wyszlo za duzo mozliwosci obejscia tego oto systemu. Kawalek cracka z chomikuj i masz "No Licence 512slot" .

Jezeli licencja NPL dzialala ponad rok to musisz ja odnowic z tego samego maila i danych na ktore zostala zamawiana bo inaczej zostanie zawieszona.
Ja wlasnie tak zrobilem i przyznali mi ja od nowa na rok czasu. Dodam ze nie mozesz zmienic adresu ip serwera ani lokalizacji bo licencja trafia na blackliste.

Opublikowano

Zadne finansowe. Licencje NPL mozna odzyskac . Na supporcie oficialnej strony ts3 pisze ze nie chca zabierac licencji ale wyszlo za duzo mozliwosci obejscia tego oto systemu. Kawalek cracka z chomikuj i masz "No Licence 512slot" .

Jezeli licencja NPL dzialala ponad rok to musisz ja odnowic z tego samego maila i danych na ktore zostala zamawiana bo inaczej zostanie zawieszona.

Ja wlasnie tak zrobilem i przyznali mi ja od nowa na rok czasu. Dodam ze nie mozesz zmienic adresu ip serwera ani lokalizacji bo licencja trafia na blackliste.

Skąd masz takie informacje ?

Na supporcie oficialnej strony ts3 pisze ze nie chca zabierac licencji ale wyszlo za duzo mozliwosci obejscia tego oto systemu. Kawalek cracka z chomikuj i masz "No Licence 512slot" .

To mają być działania antypirackie ?! Zablokowanie darmowych licencji ?! 

Licencja jeśli jest aktywna, to odnawia się automatycznie...

Dodam ze nie mozesz zmienic adresu ip serwera ani lokalizacji bo licencja trafia na blackliste.

Dlaczego niby?  Licencja nie jest przypisana do IP !

Dodam ze nie mozesz zmienic adresu ip serwera ani lokalizacji bo licencja trafia na blackliste.

Aktualnie TeamSpeak.com nie może zablokować żadnej licencji, serwer blacklist.teamspeak.com jest ciągle atakowany od około tygodnia, nie działa blacklista ani aktualizacja przez clienta...

qs4J0Fl.png

Opublikowano

TeamSpeak.com - dodaje wiele serwerów teamspeak z licencją non-profit do Blacklisty, z powodu że posiadają problemy finansowe. Sam jestem , tego świadkiem bo mój kolega posiadał licencje npl, i dodali go na Blackliste.

Opublikowano

TeamSpeak.com - dodaje wiele serwerów teamspeak z licencją non-profit do Blacklisty, z powodu że posiadają problemy finansowe. Sam jestem , tego świadkiem bo mój kolega posiadał licencje npl, i dodali go na Blackliste.

Wypowiadasz sie w prawie kazdym dziale dotyczacym ts3 chyba tylko po to zeby nabic sobie posty.

Zadne problemy finansowe ani inne glupoty.

Na supporcie oficialnej strony ts3 pisze ze nie chca zabierac licencji ale wyszlo za duzo mozliwosci obejscia tego oto systemu.

Napisz do nich o odnowienie razem ze swoim plikiem licencji w zalaczniku. I z tego samego maila na ktory brales keya.

Dla mnie wlasnei w taki sposob oddali.

A jak kolega "wALDEEMGFX"  nie umie czytac po angielsku na teamspeak.com niech sie nie udziela ze jakies finansowe problemy.

Opublikowano

Wypowiadasz sie w prawie kazdym dziale dotyczacym ts3 chyba tylko po to zeby nabic sobie posty.

Zadne problemy finansowe ani inne glupoty.

Na supporcie oficialnej strony ts3 pisze ze nie chca zabierac licencji ale wyszlo za duzo mozliwosci obejscia tego oto systemu.

Napisz do nich o odnowienie razem ze swoim plikiem licencji w zalaczniku. I z tego samego maila na ktory brales keya.

Dla mnie wlasnei w taki sposob oddali.

A jak kolega "wALDEEMGFX"  nie umie czytac po angielsku na teamspeak.com niech sie nie udziela ze jakies finansowe problemy.

Postów nie nabijam, jakbym chciał to miałbym więcej od Ciebie :P

Jeśli crackowanej licencji nie mogą zablokować, to banują NPL-ki, które w ponad 90% działają legalnie...

Jeśli mi zablokowali by NPL, to też bym cracka nie używał :)))

Ale z*******e rozwiązanie wymyślili...

qs4J0Fl.png

Opublikowano

Postów nie nabijam, jakbym chciał to miałbym więcej od Ciebie :P

Jeśli crackowanej licencji nie mogą zablokować, to banują NPL-ki, które w ponad 90% działają legalnie...

Jeśli mi zablokowali by NPL, to też bym cracka nie używał :)))

Ale z*******e rozwiązanie wymyślili...

Anon ale ja mowilem o "wALDEEMGFX" nie o Tobie heh.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...