Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha'zix

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 3 pytania dotyczace kha'zixa

1.Warto korzystac na nim z run na kradziez zycia? 

2.Gdy ewolułuje pierwsze E to lepiej maxowac Q czy W?

3.Ktore buty waszym zdaniem lepsze merkury/tabi czy moze na cd?

Oczywiscie chodzi mi o kha'zixa w jungli.

Opublikowano

Panowie, ja maxuje Q E W ;) i wygrywam gierki ;) ewolucja pierwsze Q większy zasieg pomaga assasynować, następnie E żeby bylo lepiej doskoczyc do celu a na koniec W ;)

sprawdza się ;)

1. Lifesteal an kha nie składaj masz w od tego ;)

Opublikowano

1. Nie potrzebujesz, będziesz mieć z itemów, bądź W ci wystarczy
2. Maxuj W
3. To już bardziej sytuacyjnie. Jeśli enemy team ma dużo cc'ków kup Merki, a jeśli nie to na CD. Tabi nie są zbyt dobre na kha.

K4QaiyA.gif

Opublikowano

Panowie, ja maxuje Q E W ;) i wygrywam gierki ;) ewolucja pierwsze Q większy zasieg pomaga assasynować, następnie E żeby bylo lepiej doskoczyc do celu a na koniec W ;)

sprawdza się ;)

1. Lifesteal an kha nie składaj masz w od tego ;)

q nie ma dmg w early, zatrzyamales sie przed zmianami w ktorej r zostalo znerfione do ziemi, nie oplaca sie tego ewoluowac

1. nie, masz spory sustain 

2. w

3. kazdy z wymienionych butow jest sytuacyjny

­

Opublikowano

q nie ma dmg w early, zatrzyamales sie przed zmianami w ktorej r zostalo znerfione do ziemi, nie oplaca sie tego ewoluowac

1. nie, masz spory sustain 

2. w

3. kazdy z wymienionych butow jest sytuacyjny

Biore Q w early, ponieważ khazix z Q sięga dalej ;) dlatego ejst dużym ułatwieniem, dlatego czytaj posty kto pisze i analizuj to z głową ;)

Opublikowano

1. nie warto

2. W

3. sytuacyjnie, najczesciej mercury ze wzgledu na tenacity, ale jak linie stoja ci do 15 minuty to tez mercurki mozesz a w late je sprzedac

<>

Opublikowano

Biore Q w early, ponieważ khazix z Q sięga dalej ;) dlatego ejst dużym ułatwieniem, dlatego czytaj posty kto pisze i analizuj to z głową ;)

kurcze, 250 range? czy 150? nie wiem, ale lepiej w (bo masz 3 pociski) i e (bo wiekszy range i resety) idac twoim tokiem myslenia

q nie ma juz dmg w early po zmianach, nie kloc sie z tym, to prawda, lepiej brać range na w lub e niz na q (pisze range bys zrozumial)

­

Opublikowano

kurcze, 250 range? czy 150? nie wiem, ale lepiej w (bo masz 3 pociski) i e (bo wiekszy range i resety) idac twoim tokiem myslenia

q nie ma juz dmg w early po zmianach, nie kloc sie z tym, to prawda, lepiej brać range na w lub e niz na q (pisze range bys zrozumial)

Ja nie mówię na temat z Q dmg, bo wiem że nei ma kretynie, zaczniesz czytać post? dokładnie?

Mówię tylko że biorę Q bo umożliwia dalsze dosięgniecie "RANGE" przeciwnika. i Tyle.

Opublikowano

1. Raczej nie ja wole już złożyć hydre a reszte runek w ad wpakować.

2. Wiadomo że Q bo nie dość że dobry dmg do tego sustain.

3. Zależy jaką masz pozycje jak jesteś nafeedowany jaki masz vs team. Ale raczej ja składam na CDKi .

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...