Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DisStream

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo dis ktory jest w d1 prowadzi serie unranked to challenger.

Moze mi ktos powiedziec jakim cudem on jest w d1 i teraz w 5 dni wbil platyne 2 skoro ledwo sobie w goldzie radzil? 

Gosc gra jak max platyna 1 a jest w tak wysokiej lidze , jakim cudem?

Opublikowano

proponuję ci zrobić konto 30lvl, i wbić w 5 dni plat 1 wtedy się przekonasz dlaczego on jest w d1 a ty w silverze.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

proponuję ci zrobić konto 30lvl, i wbić w 5 dni plat 1 wtedy się przekonasz dlaczego on jest w d1 a ty w silverze.

Do mnie piszesz? bo nie rozumiem oco ci chodzi.

Opublikowano

Jak wiadomo dis ktory jest w d1 prowadzi serie unranked to challenger.

Moze mi ktos powiedziec jakim cudem on jest w d1 i teraz w 5 dni wbil platyne 2 skoro ledwo sobie w goldzie radzil? 

Gosc gra jak max platyna 1 a jest w tak wysokiej lidze , jakim cudem?

Skoro w 5 dni wbił platyne 1 i pewnie wejdzie jeszcze wyżej to dlaczego grajac o wiele wiele dluzej mialby nie wbić d1? Wbrew pozorom coś tam jednak potrafi.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

a ja myślę że wy wszyscy jesteście pierdolnięci, takim spamowaniu o nim i o jego żałosnych skilach i przy okazji przestańcie robić temu cepowi reklamę.

pozdro.

Opublikowano

Disu jest dobrym graczem, można go lubić lub nie ale trzeba mu przyznać, że gra na poziomie diamentu.

Osoba, która jest bardzo dobra i stworzy sobie nowe konto to dzięki wysokiemu mmr (wbijanemu na 10 pierwszych grach vs słabym graczom oraz kolejnym vs gold itd) bardzo szybko pnie się w górę. Schody dopiero się zaczynają na poziomie platyny 3(?). Do tego czasu dobry gracz może zazwyczaj wygrywać większość gier carrując z jungli i mida.

Przypominam wielu bólduperom, że zazwyczaj jesteśmy tak samo winni przegranej grze jak reszta "noob" teamu. Dowodem są właśnie gry np. Nervariena, Disa (chociaż wg. mnie Disu jest znacznie słabszy) lub boosterów kont, którzy po prostu wygrywają z ludźmi na naszym poziomie większość gier.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

jest swietny!! zawodowy jungler swietnie radzacy sobie z hejterami, nie urzywa wulgaryzmow polecam

Chyba raczej co chwile używa wulgaryzmów i flami ludzi na niższysch poziomach

Opublikowano

Chyba raczej co chwile używa wulgaryzmów i flami ludzi na niższysch poziomach

ty hejterze jak mozesz tak muwic on jest najlepszy a jak ci sie cos nie podoba to nie komętuj

xstl05.jpg

Opublikowano

boze, ile placzu na tym forum na temat disa.. ja juz nie wiem, czy wy go nie lubicie i hejtujecie, czy ubostwiacie i nie wytrzymacie dnia bez tematu o nim :D

jak wam sie tak bardzo podoba, ze nie mozecie bez niego wytrzymac, to napiszcie do niego i sie umowcie, moze z wami na browarka skoczy.

edit. przepraszam, zapomnialem, ze za mlodzi na browarka jestescie  xD

Opublikowano

Norbert Gierczak to mój ulubiony gracz który wyśmienicie gra na pozycji junglera. Nidy nie przezywa swoich sojuszników za popełniony błąd, nigdy nie powiedział o nikim że ma raka!!!!!! Od kiedy streamuje nie słyszałem żeby uwalniał bestię. Zawsze przyznaje się do popełnionego błędu. To nie prawda że nie radzi sobie na goldzie czy tam platynie, po prostu noob teamu go trzymają, nie znacie się. Norbert Gierczak potrafi wykierować każdą grę. Jesteście hejterami, zazdrościcie Norbertowi umiejętności, wyśmienitego skilla którego zdobył przez lata gry. 

Opublikowano

boze, ile placzu na tym forum na temat disa.. ja juz nie wiem, czy wy go nie lubicie i hejtujecie, czy ubostwiacie i nie wytrzymacie dnia bez tematu o nim :D

jak wam sie tak bardzo podoba, ze nie mozecie bez niego wytrzymac, to napiszcie do niego i sie umowcie, moze z wami na browarka skoczy.

edit. przepraszam, zapomnialem, ze za mlodzi na browarka jestescie  xD

A czy ktos go tutaj ''hejtuje''?

Polecam nauczyc sie czytac ze zrozumieniem bo pisanie o kims ze gra slabo jak na swoja dywizje to nie jest hejtowanie.

Opublikowano

Norbert Gierczak to mój ulubiony gracz który wyśmienicie gra na pozycji junglera. Nidy nie przezywa swoich sojuszników za popełniony błąd, nigdy nie powiedział o nikim że ma raka!!!!!! Od kiedy streamuje nie słyszałem żeby uwalniał bestię. Zawsze przyznaje się do popełnionego błędu. To nie prawda że nie radzi sobie na goldzie czy tam platynie, po prostu noob teamu go trzymają, nie znacie się. Norbert Gierczak potrafi wykierować każdą grę. Jesteście hejterami, zazdrościcie Norbertowi umiejętności, wyśmienitego skilla którego zdobył przez lata gry. 

Kappa.

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Opublikowano

nie gadajcie ze nie potrafi grac bo cos tam ogarnia na pewno. w 5 dni wbil platyne I tak ze zle nie gra, ale moim zdaniem nerva i tak jest lepszy :)

Age is just a number :)

Opublikowano

Moze i grał duo lub też był kierowany ale nie gra jak wiekszość cieniasów co nie mogą wyjść z bronzu na tym BOL'U.Co szkoda wam ze jest w D1 a bolowcy max platyna5 :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...