Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Techies

Haitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł.

Nasze ukochane volvo właśnie wypuściło update, który dodaje nam postać zwaną techies. 

Jak wasze wrażenia, no i jakie macie opinie :D

Z mojej strony, na niskich poziomach/low mmr ładnie się kosi, bo ludzie nie kupuję zbyt często sentry i gema, czynie je to dość OP. Jednak trza mieć troche mózgu żeby dobrze miny stawiać.

graphic.png

Opublikowano

Zagrałem se meczyk magnusem, u nas oczywiście instalock techiesów. Zgarnął fb i dalej zbyt dobrze mu nie szło. Naprawdę trzeba umieć tym grać.

graphic.png

Legenda
Opublikowano

Większość ludzi tą postacią ma staty na minus, więc nie boje się.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Joł.

Nasze ukochane volvo właśnie wypuściło update, który dodaje nam postać zwaną techies. 

Jak wasze wrażenia, no i jakie macie opinie :D

Z mojej strony, na niskich poziomach/low mmr ładnie się kosi, bo ludzie nie kupuję zbyt często sentry i gema, czynie je to dość OP. Jednak trza mieć troche mózgu żeby dobrze miny stawiać.

> postać zwaną techies

> postać

> mfw :mellow:

No, stawianie min wymaga dużo mózgu, no jak c**j. xD

Opublikowano

Właśnie o zwykłych pubach myślałem. Pewniaki, gdzie warto stackować miny to wejścia do side shopów, secret shopy, wejścia z rzeki na uphill, każdy uphill, runy w sumie, roshan. jak zupdatuję dotę i uda mi się picknąć techiesy, to z czystej ciekawości sprawdzę, jak to wygląda tutaj.

Może ta postać nauczy sub 6k supporty, żeby kupowali wardy. :ninja:

@Edit.

No, ale animacja ataku to jest przejebana. :)

Życzę powodzenia w zgarnianiu jakiegokolwiek last hita na offlane w obecności choćby jednego enemy.

Legenda
Opublikowano

Już ludzie ładnie ludzie zgrywają się z tą postacią. Magnus + Techies oraz Tiny.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...