Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wczoraj rano otrzymałem taką o to wiadomość. 

2 Week Ban   Summoner,

The account: ---- has received a 14 day ban following an extensive audit of unauthorized 3rd party programs in League of Legends.

At Riot, we are committed to providing a fair competitive field for all players. Certain 3rd party programs, scripts, or apps violate the integrity of competition and violate our Terms of Use.

Please keep in mind that failure to stop the use of such programs can result in additional suspensions, and possibly a permanent suspension. We encourage you to completely uninstall any programs you might currently be using before playing League of legends.

Czy ktoś z Was też dostał może bana ? Jakich skryptów używaliście ?

Opublikowano

doświadczenie nauczylo mnei abym sie sugerowal rzetelnymi dowodami, ale nawet zakladajac ze wyslali ci takie cos i dostales bana tylko na 2 tygodnie, to mozliwe ze szykuje sie ciekawe waveban (lecz najwyrazniej nie permamentny, tylko ostrzegawczy)

Opublikowano

Jak się grało z exploitami Cassio/Ryze/Syndra to się dostało bana.Używam bola od jego premiery co i nic? Żadnego bana nie dostałem.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Mój ziomek też dostal bana na 2 tyg. I też nie używał exploitów, bo graliśmy tylko i wyłącznie duo gry, dlatego wiem czym grał ;D Dobre jest to, że ja sam nie dostałem. Może jednak jakoś wykrywają, tylko dlaczego u jednych im się udaje a u innych nie ;D Coś czuje, że będzie niedługo banwave, riot lubi takie akcje, pamiętam banwave za zbyt częste reportowanie innych bez powodu, było to z jakieś1,5 roku temu, jak ludzie plakali ze na 2 tyg podostawali ;d Fajnie by było jakby się okazało, że 80%community używa bola i dostanie za niego bana haha wcale bym się nie zdziwił. RAJOT nie miał by już takich wpływów ;D

Opublikowano

Nie "a jednak", tylko używałeś EzEvade -> pakiety -> ban

Coś w tym może być, ja nie używałem ezevade, zbanowany kolo tak...

Opublikowano

Dziwne, że od razu perma nie dostali... Wcześniej nie było ostrzeżeń, jak banowali za CW... Od razu perm był. Chyba Rito zdaje sobie sprawę że na prawdę duża część community gra na bolu ;D i trochę im szkoda dawać od razu perm bany.

W każdym razie po takim ostrzeżeniu przestałbym grać na bolu tym kontem przynajmniej na jakiś czas, bo następny pewnie będzie perm ;d

Opublikowano

Czyli tego bana nie dostałem z automatu tylko po prostu ktoś mnie nagrał, tak ?

Tak na prawdę nikt z tego forum tego nie wie, możemy się tylko domyślać. Ale jest to najbardziej prawdopodobne, że ktoś cie pod....dolił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...