Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lesbijka, czy kobieta Hetero?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam prośbę. Uzupełnijcie mi jeden z dwóch formularzy. Tylko jeden! Jeśli to zrobicie piszecie 1 lub 2 w odpowiedzi. Jeśli dzień waszego urodzenia jest parzysty wybieracie dwójkę, jeśli nie parzysty wybieracie jedynkę. 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

Koleżanka dała mi dwa zdjęcia. Jedno zdjęcie wyglądało mi na bardziej lesbijskie. Z czystej ciekawości chciałem się dowiedzieć, czy wy tez macie takie odczucia i jak ją najczęściej postrzegają osoby 3. 

Opublikowano

Koleżanka dała mi dwa zdjęcia. Jedno zdjęcie wyglądało mi na bardziej lesbijskie. Z czystej ciekawości chciałem się dowiedzieć, czy wy tez macie takie odczucia i jak ją najczęściej postrzegają osoby 3. 

Jedyną różnicę widzę w tym, że zdjęcie jest objęte w poziomie, yy

Opublikowano

"Jedyną różnicę widzę w tym, że zdjęcie jest objęte w poziomie, yy"

Możesz jaśniej? Nie rozumiem. Mam nadzieję, ze uzupełniłeś tylko jedną ankietę. 

Sensus12 dobrze, że o tym piszesz, bo jednak miałem nadzieję, że raczej nikt nie będzie myślał tak, jak Ty.

PS: Porównuje odbiór tej samej osoby na dwóch troszku innych zdjęciach. Jak na razie widać w odpowiedziach różnicę, ale jest ich jeszcze zbyt mało. 

Opublikowano

Wdłg. mnie ? Temat spam, 2 takie same zdjęcia, tylko z innej perspektywy, dodając że raz ma włosy odsłonięte, a raz nie. Srly ?

[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...