Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która z tych champów jest najlepszy pod bola?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się nad zakupem jednego z 4 następujących champów:Zed,Syndra,Riven oraz Pantheon. Wszystkie te postacie są świetne do carrowanie ale jestem ciekaw który z tych champów najlepiej się sprawdza pod bola.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Pant pod bola? Odpada na starcie

Zed tak samo.

Dla mnie z tych dwóch ostatecznych najlepszy to jakiś porządny skrypt dla Riven. Gdzie robi 3q-aa w pół-sekundę max żeby były dipsy. Full logic sbtw combo i jazda, duży diament zapewniony.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Syndra lecz polecam ci Xeratha o wiele lepszy lub cassio

od kiedy pantheon pod Bola? hahah :P riven i syndra ujdzie ale zed ssie

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Zed tak samo.

Dla mnie z tych dwóch ostatecznych najlepszy to jakiś porządny skrypt dla Riven. Gdzie robi 3q-aa w pół-sekundę max żeby były dipsy. Full logic sbtw combo i jazda, duży diament zapewniony.

Podeślesz ten skrypt do riven?  vip jest ofc.

Opublikowano

Co do tego skrypta, ten full combo riven co tak mówisz to cracked vip paid skrypt czy po porstu vip skrypt nic specjalnego?

Opublikowano

Zed tak samo.

Jeśli można mógłbyś dać linka do tego skryptu do riven? :D

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Jeśli można mógłbyś dać linka do tego skryptu do riven? :D

Był nim Beasty Riven, jednak coś zikkah zwalił w kodzie i bibliotece i nie działa skrypt. Trzeba czekać na v2.0 i ponoć zrobi lepszy skrypt.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Był nim Beasty Riven, jednak coś zikkah zwalił w kodzie i bibliotece i nie działa skrypt. Trzeba czekać na v2.0 i ponoć zrobi lepszy skrypt.

wiadomo kiedy mniej wiecej bedzie skrypt ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...