Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celownik

WazzUp1802

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo, jakbyś pogrzebał w plikach dosyć głęboko mógłbyś podmienić grafiki, ale to trochę bez sensu, już lepiej stworzyć prosty .dll który będzie wyświetlał czerwoną kropkę na środku ekranu i zainjectować to do SF2.

img.jpg

Opublikowano

Właśnie zacząłem coś takiego tworzyć, jeśli to zadziała to oczywiście się podzielę tu, jeśli jednak nie to może ktoś inny spróbuje (szukanie hacków typu SniperHelper jest bez sensu bo wszystkie są już wykryte). Podpowiedź: W C++ napisać kod do wyświetlania czerwonej kropki na środku ekranu, skompilować to jako .dll i użyć jakiegoś injectora (w google jest pełno).

//EDIT: Sam hack (o ile można to tak nazwać) jest już gotowy, niestety teraz muszę się zająć AntiCheatem (XignCode) ponieważ wykrywa to jaka hacka (jeśli ktoś chciałby pomóc to zapraszam PW).

img.jpg

Opublikowano

gepard to forum hackerskie wiec z takimi komentami sie wstrzymaj ziomek

ref@ powie ktso jak to zrobic?

Nie opłaca Ci się dla po dniu grania wpadnie ban, wpadają nawet bany za zmodyfikowanie obrazka podczas włączania gry na inny, na szczęście czasowe.

Opublikowano

[...] wpadają nawet bany za zmodyfikowanie obrazka podczas włączania gry na inny, na szczęście czasowe.

Co? Ja od 3 miesięcy mam zmieniony (na przezroczysty bo mnie denerwował :D) i żadnego bana nie dostałem.

img.jpg

Opublikowano

Co? Ja od 3 miesięcy mam zmieniony (na przezroczysty bo mnie denerwował :D) i żadnego bana nie dostałem.

Widocznie jeszcze nie wysłało logów, to podchodzi pod modyfikację klienta bo kolega dostał takiego emaila.
Opublikowano

Widocznie jeszcze nie wysłało logów, to podchodzi pod modyfikację klienta bo kolega dostał takiego emaila.

za modyfikacje klenta nie moze dac bana gdyż to nie jest grzebanie w plikach gry typu dodaj kase, usuń urzytkownika ( jeśli jest ban to po 1 niesprawiedliwy bo modyfikujesz tylko wyglad a po 2  to tylko wygrad, zmieniasz na jaki ci sie podoba i nic nie usuwasz z plików)

Opublikowano

Modyfikacja typu kropka na środku, powinna być karana, bo automatycznie na hardcorze gdzie nie masz hudu, liczy się reakcja i na odległość cięzko trafić z biodra.

Gdy masz kropke trafiasz bez problemu, a vs ten co nie ma tej kropki, z wiekszej odległosci on zanim przyblizy sobie i strzeli już dawno bedzie spał :)

I wszystko jasne...

Opublikowano

Modyfikacja typu kropka na środku, powinna być karana, bo automatycznie na hardcorze gdzie nie masz hudu, liczy się reakcja i na odległość cięzko trafić z biodra.

Gdy masz kropke trafiasz bez problemu, a vs ten co nie ma tej kropki, z wiekszej odległosci on zanim przyblizy sobie i strzeli już dawno bedzie spał :)

Powinna być karana jak wszystkie cheaty GameAnarchy, SystemCheats itp. :)

img.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...