Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon wybrać 649zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuje szybkiej odpowiedzi! Wziąć ten telefon http://lg.strefamarek.allegro.pl/lg-l90-black-karta-pamieci-microsd-32gb.html (Karta 32GB i wysyłka pobraniowa kurierem gratis) czy ten http://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-lg-l90-black,id-228535 (mieszkam 15km od najbliższego Media Expert)? Co byście zrobili na moim miejscu? Gdzie lepiej brać? Są jakieś różnicę oprócz tego że w Media Expert miałbym go wcześniej? Gwarancja działa tak samo? Jakbym kupił w ME i by mi się zepsuł czy coś to muszę go wysłać czy tylko zanieść do sklepu? 

Opublikowano

Na Twoim miejscu wziąłbym Motorolę Moto G, ale ok.

Różnice? Na Allegro kupujesz od autoryzowanego sklepu LG (wszystko pewne), a w Media Expert po prostu jak w sklepie. Gwarancja działa tak samo. Jak się zepsuje to zanosisz do sklepu z dowodem zakupu.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Przecież kupujesz z autoryzowanego sklepu LG, lol - to jest to samo. 

razer szybszy :D

gwarancji w sklepie nie opłaca się realizować, w moim przypadku np. realizowanie gwarancji przez sklep to miesiąc bo chamy trzymają go w depozycie przez ileś tam a LG od razu po naprawie odsyła go do domu. 

lownfast

Opublikowano

Na Twoim miejscu wziąłbym Motorolę Moto G, ale ok.

Różnice? Na Allegro kupujesz od autoryzowanego sklepu LG (wszystko pewne), a w Media Expert po prostu jak w sklepie. Gwarancja działa tak samo. Jak się zepsuje to zanosisz do sklepu z dowodem zakupu.

Wiem, że moto G jest lepsza pod względem wydajności ale nie przekonuje mnie jakoś :) Co do reszty dzięki za pomoc :) 

Przecież kupujesz z autoryzowanego sklepu LG, lol - to jest to samo. 

razer szybszy :D

gwarancji w sklepie nie opłaca się realizować, w moim przypadku np. realizowanie gwarancji przez sklep to miesiąc bo chamy trzymają go w depozycie przez ileś tam a LG od razu po naprawie odsyła go do domu. 

Wiem skąd kupuję :) Czyli brać od LG, tak? :) 

Opublikowano

Wiem, że moto G jest lepsza pod względem wydajności ale nie przekonuje mnie jakoś :) Co do reszty dzięki za pomoc :)

Wiem skąd kupuję :) Czyli brać od LG, tak? :)

Obojętne skąd weźmiesz, naprawia LG, sklep pośredniczy.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Od LG L90 jest lepszy LG L9 II, ale jeśli nie przeszkadza ci brak Micro SD to weź moto g :D

Jakbyś czytał poprzednie tematy Telemix'a to byś wiedział że Moto G nie weźmie.

Ale chyba nie robię wam większego problemu pytając 

Nie robisz, ale odpowiedź znasz. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...