Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moments - League of Legends Movie

Firez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo fajnie ci to wyszło wszystko pasuje do siebie jeżeli ty to zrobiłeś 10/10

Opublikowano

bardzo fajnie ci to wyszło wszystko pasuje do siebie jeżeli ty to zrobiłeś 10/10

on, patrz na avatary.

@offtopic

Nice

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Jest ok, ale uważam że lol nie za bardzo nadaje się na takie montaże. Ogólnie gry nie są dobrym materiałem, o ile nie robisz własnych animacji. Lepiej byś sie sprawdził w robieniu AMV.

Opublikowano

Jest ok, ale uważam że lol nie za bardzo nadaje się na takie montaże. Ogólnie gry nie są dobrym materiałem, o ile nie robisz własnych animacji. Lepiej byś sie sprawdził w robieniu AMV.

Wiesz co wiadomo ze jesli pracuje nad filmem w samej grze to mam ograniczone pole popisu jesli chodzi o animacje postaci itp. Musze wykorzystac to co mam do dyspozycji. Ale mimo wszystko mam zajawke na takie filmy i preferuje sie troche pobawic niz wrzucac nudne gameplay. Zrobilem AMV z dragon balla. Mozesz je sprawdzic na moim kanale ma dosc duzo wyswietlen jak na moje produkcje :)

Bardzo dziekuje za pozytywne opinie :)

Opublikowano

Dobre, tylko jak dla mnie 'za mało energiczne'

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

Opublikowano

Ogólnie ładne, podobają mi się nagrane sceny/perspektywa/kadr. Ale trochę bez życia, energii. Może przez brak jakiś specjalnych efektów :p

Czekam na kolejne montaże :)

Opublikowano

@Renissance Efekty to nie wszystko. Czasami lubie dodac cos co razi w oczy ale tez czasami warto pokazac prostote. Takie jest moje zdanie :)

Nie, nie. Mi nie chodzi o (za przeproszeniem) nawalenie efektów. Ale jak jest bęc - pokazać to, czyli nawet zamazanie, "podskok", zbliżenie czy coś :)

Też wolę prostotę, ale z odrobiną "smaczku" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...