Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mayette - Informacje o twoim komputerze

Mayatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, program ten wyświetla wszystkie niezbędne informacje o komputerze.

Piszcie czy jest w miarę okej, co dodać, co jest do poprawy itp.

Napewno będzie automatyczny system update w następnej aktualizacji.

Download: (link skrócony bo tak)

http://www.speedyshare.com/bsSHE/Mayette.exe

A i skan:

PS: wykryli 2 wirusy ale to tylko fałszywy alarm to wina obfuscatora, którym zakryłem kod

żeby szary użytkownik nie mógł od tak zdekompilować mojego programu.

//Gdy próbuje zeskanować ten plik na virustotal to pierw pokazywało mi że są 2 wirusy, wyskoczył błąd i teraz nie mogę go zeskanować ponownie, jeżeli byłby ktoś tak miły żeby pobrać ( jak się boicie że to trojan czy cuś to nawet nie uruchamiać lel ) i wstawić tutaj?

A i zrzut ekranu żeby nie było

9456514099335261242707.jpg

Opublikowano

przy próbie pobrania link

Mówiłem że wykrywa 2 wirusy przez obfuscatora - konkretnie wykrywa tylko avast i malwarebytes czy jakoś tak.

@blegger

i co mi z twojego postu?

Nic nie wnosisz do tematu

Opublikowano

Mówiłem że wykrywa 2 wirusy przez obfuscatora - konkretnie wykrywa tylko avast i malwarebytes czy jakoś tak.

@blegger

i co mi z twojego postu?

Nic nie wnosisz do tematu

To, że Twój program to jest kolejne niepotrzebne narzędzie, które jest w dodatku gorsze od już istniejących.

Opublikowano

To, że Twój program to jest kolejne niepotrzebne narzędzie, które jest w dodatku gorsze od już istniejących.

Tak samo twoja strona, mógłbym powiedzieć o niej to samo.

@Vesim

chodziło mi o podstawowe informacje dla zwykłego użytkownika komputera.

Szanuje waszą ocenę.

Opublikowano

Szanujesz jego ocene a mimo to odpisujesz krytykując jego stronę, yy ? 

Mniejsza o to, przejdę do oceny.

Bardzo mało informacji, przydało by się więcej np. użycie sieci, dysku itp

Postaraj się rozwinąć projekt bo design jest ciekawy, szkoda żeby się zmarnował :)

Brakuję tez ikony i mógłbyś zrobić coś w stylu responsywności, że labele pozycją i forma się dopasowuję wielkością do informacji wyświetlanych, tak żeby ich nie ucinało :)

Ps. wydaję mi się, że gdzieś już taki design widziałem, no ale nic nie sugeruję.

Opublikowano

Szanujesz jego ocene a mimo to odpisujesz krytykując jego stronę, yy ?

Mniejsza o to, przejdę do oceny.

Bardzo mało informacji, przydało by się więcej np. użycie sieci, dysku itp

Postaraj się rozwinąć projekt bo design jest ciekawy, szkoda żeby się zmarnował :)

Brakuję tez ikony i mógłbyś zrobić coś w stylu responsywności, że labele pozycją i forma się dopasowuję wielkością do informacji wyświetlanych, tak żeby ich nie ucinało :)

Ps. wydaję mi się, że gdzieś już taki design widziałem, no ale nic nie sugeruję.

Jest to skin bo Vb.net. Gdzieś był temat ze skinął na mpc. Co do programu to mogłoby być więcej opcji. Sam pomysł dość fajny.

Opublikowano

Jest to skin bo Vb.net. Gdzieś był temat ze skinął na mpc. Co do programu to mogłoby być więcej opcji. Sam pomysł dość fajny.

Racja, jest to skin.

Ogólnie więcej opcji mogło by być, mam dużo pomysłów, ale jestem bardzo ograniczony w vb.net

Opublikowano

Racja, jest to skin.

Ogólnie więcej opcji mogło by być, mam dużo pomysłów, ale jestem bardzo ograniczony w vb.net

Co Cie ogranicza? Stwórz własne funkcje a nie opieraj sie tylko na tym co udostępnia framework.

apple.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tak jak wyżej  program  wyświetla  podstawowe  bezużyteczne  parametry dostępne z poziomu  systemu  szkoda   ramu i mb  na kompie na to , jeżeli nie dasz jakiś  ponad podstawowych informacji to będzie bezsensem  korzystanie z niego.

syg.png

www.epicwargame.com 

Projekt klasycznej  przeglądarka gry strategicznej  opartej o świat Rycerzy, Orków i  Barbarzyńców 

Zapraszamy do śledzenia postępów nad  grą na  naszym Fanpagu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...