Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z klawiaturą.

logroPL

Pytanie

Opublikowano
Cześć, czołem, mam problem z klawiaturą, nie działają mi polskie znaki, nic, cyfry [te u góry] te po prawej działają, gdy klinke ALT w przeglądarce ta wyłącza się.

Jakikolwiek skrót klawiszowy NP: CTRL+SHIFT nie działają, nic, gdy na pulpicie klikne CTRL włącza się domyślna przeglądarka, wszystko świruje, restarty komputera, odłączanie i podłączanie klawiatury nic nie daje.

Mam mase tego typu innych problemów ale nic nie pomaga.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

700da620ae6053f939ebd9f68a182e6b.png

W ustawieniach językowych i klawiatury wybierasz sobie Polski jako domyślny i wybierasz/dodajesz programisty. W zależności od tego jaki masz system operacyjny w win7 znajduje się tu: 

401f02dbfa53ef91d69d581f0459d8e0.png

Opublikowano

pewnie nie ustawiłeś polskiego języka dla klawiatury i klawiatury programisty to widocznie dlatego nie działa

jeśli nie to to :

często problemem sa zainstalowane i działające programy mające własne skróty, twój problem takowy program sobie poszukać i wyłączyć jego skróty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

pewnie nie ustawiłeś polskiego języka dla klawiatury i klawiatury programisty to widocznie dlatego nie działa

jeśli nie to to :

często problemem sa zainstalowane i działające programy mające własne skróty, twój problem takowy program sobie poszukać i wyłączyć jego skróty

Mógłbyś to jakoś wytłumaczyć? bo nic nie zrozumiałem, co mam zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...