Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

darkorbit romb

jacenty502

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie z prośbą o to jak zarobić na romb i jak on działa oto moje eq :

konfa 1

5 lf3 reszta lf2

wyrzutnia HellStorm ||

15 napędów najlepszych

drony 4 irys 4 flax w nich są lf2

i dodatki nie zbędne do statku

konfa 2

5 lf3 reszta lf2

wyrzutnia

HellStorm ||

osłony 15 AO3

4 irys 4 flax w nich laserki

i dodatki nie zbędne do statku

z podkrędkom ze złotkiem szkody sięgają od 2900 do około 3500/3600

a pytanie brzmi tak: jak zarobić na formacje romb

1. na jakiej mapie

2. na czym

3.jak i jakie ustawić konfy żeby szkody były w porządku

4.skylab jest rozwinięty i mogę podkręcać sepromem ale wolę na złocie sepromem są tylko podkręcone zawsze u mnie osłony,designy z handlu

Nick: ⓉⒽⒺ ⓉⒺⓁⒺⓉⓊⒷⒾⓈ ⓅⓁ

Serwer: PL1

Firma: EIC

LvL: 15

Opublikowano

Po pierwsze ja bym nie kupował na twoim miejscu rombu gdyż ci się nie opłaca masz max 150 osłony jak masz 200 k to i tak romb  ci nic nie da bo tylko 2.000 osłony na sekunde ale jak chcesz zarobić urke to najlepiej leć w grupowe najlepiej z kimś czyli z jakąś full elitką która umie te wrota robić kami już nie działa ale zawsze te 2,500 k urki na 15 minut masz czyli 10 k na godzine .Pozdro

Opublikowano

:/ myślałem że romb mi się przyda

Opublikowano

To wszystko co ci wyżej napisali jest całkowitą nieprawdą.

Romb ci się przyda i to jak najbardziej.

Po pierwsze ja bym nie kupował na twoim miejscu rombu gdyż ci się nie opłaca masz max 150 osłony jak masz 200 k to i tak romb  ci nic nie da bo tylko 2.000 osłony na sekunde ale jak chcesz zarobić urke to najlepiej leć w grupowe najlepiej z kimś czyli z jakąś full elitką która umie te wrota robić kami już nie działa ale zawsze te 2,500 k urki na 15 minut masz czyli 10 k na godzine .Pozdro

Ja mam 200k osłony i normalnie bije dk bez kręcenia.

Teraz w ogóle nie zastanawiaj się nad rombem, zrób pierw 31 lf-3, 15bo2 oraz 8 irków, w tedy pomyśl o rombie.

LF-3 / BO2 / IRIS można kupić na aukcji za kredyty, a romb niestety jest za uri więc może pozbierać urkę i kupić romb. A zarobione kredki wydać na aukcji (najpierw LF-3 potem BO2 a na końcu drony).

Najlepiej zarabiaj urkę na biciu np. kubików w grupie, robieniu falcona (o ile potrafisz), biciu samemu dk na x-7

Kredyty : Skylab + alieny

Opublikowano

To wszystko co ci wyżej napisali jest całkowitą nieprawdą.

Romb ci się przyda i to jak najbardziej.

Ja mam 200k osłony i normalnie bije dk bez kręcenia.

LF-3 / BO2 / IRIS można kupić na aukcji za kredyty, a romb niestety jest za uri więc może pozbierać urkę i kupić romb. A zarobione kredki wydać na aukcji (najpierw LF-3 potem BO2 a na końcu drony).

Najlepiej zarabiaj urkę na biciu np. kubików w grupie, robieniu falcona (o ile potrafisz), biciu samemu dk na x-7

Kredyty : Skylab + alieny

thx za odpowiedź drony to 4 irysy i 4 flaxy wygrałem na aukcji 20 minut temu, wiem zeby kupować na handlu lf3 irysy bo2 itp zbieram na romb ale jak narazie mam 7 k uri a teraz jest MHH :D nie kupię ale piszę bo sporo osób tu zaglądało i jeszcze jedno kiedy naprawiać irysy ?

Opublikowano

Po 1 to lf3 powinny być w dronach (tak samo lf4) a lf2 na statku bo większy dmg. Po 2 lepiej w lf3 inwestuj i bo2 a nie romb kupujesz bo ci szybko hp będzie lecieć gdy masz ao3 i jeszcze bez pp na osłonki -.-"

Opublikowano

Zależy co będzie bił... Jak będzie miał nawet te 150k osłony to i tak dobrze jak dla niego.

Nie liczy się efekt wizualny, warto o tym pamiętać.

Tak jak jest napisane @FuckingFailed , te lepsze lasery wkładaj do dronów bo masz większy bonus na dmg. Jak masz drona na 6 lvl to dostajesz + 10 % DMG i 20% Osłon (tylko na lasery które są w dronie, nie na cały statek!!!)

Opublikowano

Po 1 to lf3 powinny być w dronach (tak samo lf4) a lf2 na statku bo większy dmg. Po 2 lepiej w lf3 inwestuj i bo2 a nie romb kupujesz bo ci szybko hp będzie lecieć gdy masz ao3 i jeszcze bez pp na osłonki

nie napisałem o pp :P mam na osłonki 7 pp a jest jakiś efekt wizualny w rombie ?

Opublikowano

Żadna formacja nie daje efektu wizualnego. Tylko niektóre PP daję efekty

wiem że pp daje efekt ale nie wiem na czym wbijać to uri na falcona buga już nie ma ale jak raz się załapałem ale potem to to usuneli

Opublikowano

ja romba kupiłem jak miałem 15lf3 1lf4 15bo2 15napędów 8irków i 1 havo :) polecam, dobra formacja do alienków (szybko urka sie odrobi), ale do pvp lepiej używaj tego za kredki co daje bonus do rakiet i tych najlepszych rakiet

371007.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngzamykam dzięki vrumaster będę zbierał na romb jak uzbieram napiszę na priw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...