-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
WhiteNinjaEX
WhiteNinjaEX
Witam, pisze w sprawie problemu który pojawił sie jakieś 3 dni temu. To może opowiem od początku.
Włączyłem normalnie komputer wszystko ładnie śmiało jak zawsze. Włączam sobie grę (dokładniej league of legenda jak by to coś mogło pomoc) podczas ekranu ładowania rozgrywki nagle zgasł ekran i pojawił sie blue screen... No to sprawdzam kabelki. Wszystko gra to włączam ponownie komputer i pojawia mi sie ekran w którym mogę wybrac 2 opcje uruchom system Windows 7 normalnie i uruchom program rozwiązywania problemów czy coś w tem deseń. No to próbuje włączyć system normalnie komputer ładuje sie do pewnego stopnia po czym pojawia sie niebieski ekran w takim dziwnym kształcie i reset komputera no to wybieram 2 opcje czyli naprawianie problemów pojawił sie ekran ładowania i robi sie ten cały proces naprawiania trwało to około godziny resetuje komputer po zakończeniu procesu oczywiście i dalej nie działał no to znowu wybieram naprawianie i tak w kółko z 3 razy. Poddenerwowany odpinam komputer od wszystkich kabelkow otwieram obudowę no i czyszczę (nic nie odpisałem poprostu go przedmuchalem i tyle ) podpinam komputer spowrotem i co sie dzieje? Teraz nie pojawia sie jakikolwiek ekran ładowania wogóle nic sie nie pojawia a monitor nie reaguje tak jak by nie był wysyłany żaden sygnał czy tam komunikat o działaniu komputera.
Nadmieniam ze sprawdzałem pamięć ram i działa tak samo podpinalem komputer do innego telewizora i to samo kable zreszta tez sprawdzałem.
Pomocy... Nie wiem co mam robić a nie mam narazie pieniędzy na oddanie komputera do serwisu...
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.