Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy znacie sklep-minecraft.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Tobie ten sklep. Mam tam swój serwerowy i 0 problemu. Kontakt z Właścicielem i administratorem jest prawie natychniastowy ( gg ). Możesz mu nawet podpowiedzieć co dodać zmienić itd... i to zrobi :) polecam jednym słowem

2w6ic6t.png

Opublikowano

Słyszałem ale nie korzystałem, wygląd wygląda słabo.
Lepiej zrobić własną stronę, i mieć 100% pewności że wszystko zadziała.! 

Opublikowano

Słyszałem ale nie korzystałem, wygląd wygląda słabo.

Lepiej zrobić własną stronę, i mieć 100% pewności że wszystko zadziała.! 

Słyszeć to można wilki w lesie :) Skoro nie korzystałeś to nie wiesz. Wcześniej miałem sklep ze skryptuj to jedna wielka pomyłka. Gość sprzedaje bubel. Jeżeli chodzi o wygląd to zapraszam do mojego sklepu serwerowego :P

2w6ic6t.png

Opublikowano

@_piorun_
Tak coś jest nie opłacalne, płacisz coś co możesz mieć za darmo.

Ceny: 7,50 i 16 zł, a wystarczy google i masz ładny is za free.

Opublikowano

@_piorun_

Tak coś jest nie opłacalne, płacisz coś co możesz mieć za darmo.

Ceny: 7,50 i 16 zł, a wystarczy google i masz ładny is za free.

Tak, tylko jest jeden w tym problem. Jeżeli masz duża sprzedaż itemów itd. lubią się wieszać te skrypty i nie wykonywać wszystkich komend. temu wole zapłacić te 16zł i mieć spokój.

2w6ic6t.png

Opublikowano

Nie polecam tego. Za mniejszą cenę sama mogę sobie wykonać. Poprostu ta strona nabija sobie kasę ;0

Ale tu nie chodzi czy umiesz sam se zrobić, tylko gościu pyta o opinie tego serwisu :P

Nabija bo od tego jest, ktoś to zrobił po to aby zarabiać, ale że działa bardzo dobrze itd.... to działa na jej plus i polecam.

2w6ic6t.png

Opublikowano

[...] Jeżeli masz duża sprzedaż itemów itd. lubią się wieszać te skrypty i nie wykonywać wszystkich komend. [...]

Co ty kur*a pierdzielisz? :O

Wystarczy najprostszą stronę zrobić... choćby nawet bez stylów itd... tylko podpiąć RCON (stąd na przykład) i wykonywanie komend... Czy to takie trudne?

sygnatura.png

Opublikowano

Co ty kur*a pierdzielisz? :O

Wystarczy najprostszą stronę zrobić... choćby nawet bez stylów itd... tylko podpiąć RCON (stąd na przykład) i wykonywanie komend... Czy to takie trudne?

Tak, ale miałem sklep od skryptuj.pl i działał dobrze, do puki nie zaczęło grać 500+. Potem były tylko same reklamacje, bo sklep nie dał VIPa itd..... Zmieniłem na ten sklep, działam na nim pół roku i żadnej reklamacji

2w6ic6t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...