Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranked Terror

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż niedawno wybilem sie do Silvera V. I tam zaczyna się mój terror, gram już z 7 rankedów w silverze i wszystkie są przegranymi. Gram z kolegą duo jesteśmy dobrze dobrani ale i tak przegramy, i się teraz zastanawiamy jakimi postaciami możemy sobie zagrać, żeby ogarnac gre. Ja chodze przeważnie Top/Jungla (zadko adc lub supp) a on chodzi Mid. Mozecie podac jakies OP Postacie które by się nadawały do carrowania gry?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

OP postać? naucz się grać postać sama za ciebie nie będzie grała w silverku to wykerujesz nawet soraką ADC tak więc popracuj pewnie na farmą i roam. ty graj jungle on mida

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Może wasze miejsce jest akurat w silverze? Champ nie ma nic do rzeczy, może być taki gówniany - no daje przykład soraka czy yasuo dobry mider/toper. Oba postaciami dasz radę wygrać. Musisz tylko ją dobrze grać a każda przypadnie Ci do gustu. Kha jest w miarę ok.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Malphite top / yasuo mid

Vi jungle / Yasuo mid

Zawsze wygrywam z kolegą  :ninja:

No no dobry pomysł.

Może wasze miejsce jest akurat w silverze? Champ nie ma nic do rzeczy, może być taki gówniany - no daje przykład soraka czy yasuo dobry mider/toper. Oba postaciami dasz radę wygrać. Musisz tylko ją dobrze grać a każda przypadnie Ci do gustu. Kha jest w miarę ok.

Nie chodzi o to. On ma brąza III, ja mam silver V i wczoraj wybiłem sie z brązu do silvera. Chodzi mi o to by chociaz 2 rankedy wygrac by potem nie spaść, bo mialem takie cos ze bylem w silverze, przegrywalem i potem nie grałem i wtedy spadłem bo z miesiac rankedow nie grałem

Opublikowano

Malphite top / yasuo mid

Vi jungle / Yasuo mid

Zawsze wygrywam z kolegą  :ninja:

haha zagrałem tak i wygrałem, lol mega połączenie

8b15304cc9b72.png

Opublikowano

Musisz grać i liczyć na to że dobierze Ci kogoś do teamu kto ogarnia. Ja ostatnio lecę na sporym lose streaku i mogę powiedzieć że ostatnio miałem grę co schodzę z topa mając 2/1 około 14 minuty po rozwaleniu turreta, a enemy xerath ma 13/2. Miałem kha na midzie i vi w jungli, bez przerwy była na midzie i padali 1 vs 2. Zaraz ktoś mi powie żeby brać tp i pomagać, problem się pojawia kiedy ludzie nie potrafią zrozumieć że mając przykładowo 0/4 nie mogą zabić enemy 4/0 solo i nadal się z nim biją dając mu coraz więcej killi.

Opublikowano

Musisz grać i liczyć na to że dobierze Ci kogoś do teamu kto ogarnia. Ja ostatnio lecę na sporym lose streaku i mogę powiedzieć że ostatnio miałem grę co schodzę z topa mając 2/1 około 14 minuty po rozwaleniu turreta, a enemy xerath ma 13/2. Miałem kha na midzie i vi w jungli, bez przerwy była na midzie i padali 1 vs 2. Zaraz ktoś mi powie żeby brać tp i pomagać, problem się pojawia kiedy ludzie nie potrafią zrozumieć że mając przykładowo 0/4 nie mogą zabić enemy 4/0 solo i nadal się z nim biją dając mu coraz więcej killi.

ja kiedyś miałem 7-9 lose pod rząd, az teraz wkoncu sie wybilem do silvera, patrze a tu 5 lose, i nagle wygrana. Mam tez taka dziwna sytuacje, ze raz gralem malphie wygralem, potem mialem 5 przegranych i znowu nim zagralem i wygralem, dziwne ale czasami sie tak dzieje...

Opublikowano

'jestesmy dobrze dobrani' :) gdybyscie tacy byli to nie przegral bys 7 meczy z rzedu. 

najlepiej grac ty mid kolega jungler albo ty bot kolega jungler albo ty adc kolega supp... a postacie to juz sobie sam wybierz bo skill nie ma nic do postaci

Age is just a number :)

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze połączenia do duo, wyszedłem dzięki tym postaciom z godła 4 do Platyny na EUW.

Rengar jungle - orianna mid

malphite top/jungle - yasuo mid

Vi jungle - yasuo mid

Amumu jungle - kata mid

Fizz mid - J4 jungle

Żed mid - vi jungle (nie możliwe żeby ktoś to przeżył)

Do orianny pasuje również każdy jungler z inicjacja, np Xin, WW, malphite itd.

Opublikowano

ja nie polecałbym yasuo bo przeważnie jest zbanowany 

ja raz wygrałem mecz leoną ad , polecam ci postacie typu vayne ,master ,teemo ( są to wrzody na du*pie i utrudniają gry jak na silver w sam raz a nit ich nie banuje )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...