Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fosek pod pvp ;O

patryk2343

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się zapytać jak rozłożyć pkt w Fosku pod pvp/arene/glace ;O Po prostu bym mógł coś bić duże dmg ;O Wiele osób mi pisze ze lepiej pod ele, inni że pod atak i już się trochę zamotałem w tym wszystkim ;( Mam Foska 99+12+19 rozłożone w 30/0/80/13.

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Fosek?

@Crr... chyba 1 raz gra w nostale. Jakim cudem dobije 100 ele z 80 jezeli jest max 15 w slce? Nie licze na to, ze bedziesz oszczedzac na fajnej oslonie do broni zeby dostac ogolne. Proponuje dobic 90-100 ele z oslonami tracąc na ataku,chociaz mozesz zostawic to co masz a 90 dobic przy upaniu sp.

Nie pisze sie przypadkiem posek a nie fosek?

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Fosek?

@Crr... chyba 1 raz gra w nostale. Jakim cudem dobije 100 ele z 80 jezeli jest max 15 w slce? Nie licze na to, ze bedziesz oszczedzac na fajnej oslonie do broni zeby dostac ogolne. Proponuje dobic 90-100 ele z oslonami tracąc na ataku,chociaz mozesz zostawic to co masz a 90 dobic przy upaniu sp.

Nie pisze sie przypadkiem posek a nie fosek?

a wiesz ze mozna zmienic punkty na sp inteligencie?

Opublikowano

a wiesz ze mozna zmienic punkty na sp inteligencie?

"inteligencie" wyczuwam gracza z 1-2 gimnazjum.

Wiem, że można, ale nie napisales jak ma to zrobić, nasz kolega nie podal lvla postaci więc nie wie nadal jaki build robic

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...