Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nordic najgorszy serwer League of Legends.

metin21998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://screenshooter.net/3570227/cdsyorx

Pierdo*e, ide spowrotem na Westa bo przecie z tymi pojeba** się nie da grać.

Już po którejś grze miałem wy*** i od 10:00 zacząłem trollowac i sprzedałem itemy bo któryś raz pod rząd mieć

polusów w teamie gdzie ja gram flare yi a top/mid 0/10 + flame. -.- Nie wiem jak tam można grać.

@Edit : Tak gre da się samemu wygrać bo przeciwnicy jak i mój team to brązy, ale jak się jest last pickiem a mid idzie na mida bo go nie puścili na supp i respect pick order a potem gra jak gówno.

#TematDoPłaczu 

20utztj.jpg

Opublikowano

rozumiem cie k***a doskonale - wczoraj mialem proste postanowienie - mam serie do g3, wygram 2 mecze i bede miec luz, coraz blizej do platyny. jaka rzeczywistosc? ze k***a wtedy sie zaczelo. przejebalem 8 rankedow pod rzad, glownie z powodu jelopow w moim teamie chociaz nieraz ja tez nie gralem jak challenger ale to nie ja feedowalem. max oddalem  6 killi, ale to  i tak bylo najmniej z temu, bo oni mieli po 14 oddanych. 

no i c**j, z g4 100 pkt spadlem do g4 30 punktow. dostawalem 25 pktow za wygrana, teraz dostaje 15 (dziekuje wam sku***syny!) 

najbardziej wkurwiaja mnie premady. idzie sobie premade tristana z nami, tristana 0/8 i do mnie waty ze im nie gankuje. ale troche trudno miec wplyw na zjebanego bota jak tristana oddaje first blooda jak jestem przy blue? no k***a ja jutro pisze petycje do riotu zeby przez kazdym rankedem byl test na iq... 

a i do tego dochodza zjeby, ktore pisza w lobby "SORRY I CANT SUPP" to po ch*j tepaku idziesz rankeda jak nie umiesz kazdej pozycji? 

takie gowna sie teraz spotyka, ze chcialbym byc znowu w brazie. wiecie jaka jest roznica miedzy goldem a brazem? ze brazy wycarrujesz, a goldow nic**ja nie wycarrujesz, bo oni nie chca byc carrowani. 

Opublikowano

Miszcze, co może zacznijcie grać lepiej to wyjdziecie? Server ma gówno do gadania, eune, euw. c**j jedno i to samo. tam trolle i tu trolle. Może od d1 jest różnica. A tak btw. gówno gracie i taka prawda, dlatego nie wyjdziecie. Jak to możliwe, że np. booster wyjdzie ligę wyżej w kilka dni? Noo tak, musi przewidzieć, że będzie miał trolli, noobów i polaczków. I tak wygra 90% gier na pewno, wystarczy odrobina skilla. Przykład nervariena, 10 dni - d1 56 lp. I co? Jemu się jakoś udało z golda wyjść, z platyny. Czemu? Bo umie grać i coś myśli. Pozdro ;o

Opublikowano

Goldów nie wyccarujesz ???  jakos ci z challangera na luzie radza sobie  w goldzie .. ja   tez wyzywalem ludzi bo sie na nich wkurzałem ale w 4 dni przestałem flemować i   wyszedłem z golda 4 do platyny  4  a teraz nie chce mi sie grac ale licze na diamenta . 

Opublikowano

Na nordicu juz mam d2 87 lp a to jest 2 smurf wiec nie popisywać się :

Miszcze, co może zacznijcie grać lepiej to wyjdziecie? Server ma gówno do gadania, eune, euw. c**j jedno i to samo. tam trolle i tu trolle. Może od d1 jest różnica. A tak btw. gówno gracie i taka prawda, dlatego nie wyjdziecie. Jak to możliwe, że np. booster wyjdzie ligę wyżej w kilka dni? Noo tak, musi przewidzieć, że będzie miał trolli, noobów i polaczków. I tak wygra 90% gier na pewno, wystarczy odrobina skilla. Przykład nervariena, 10 dni - d1 56 lp. I co? Jemu się jakoś udało z golda wyjść, z platyny. Czemu? Bo umie grać i coś myśli. Pozdro ;o "

Przy okazji nie jest trudno wygrac.. ale nerwy mnie po prostu zerują przez tych debili ;d O to w tym chodzi.

20utztj.jpg

Opublikowano

rozumiem cie k***a doskonale - wczoraj mialem proste postanowienie - mam serie do g3, wygram 2 mecze i bede miec luz, coraz blizej do platyny. jaka rzeczywistosc? ze k***a wtedy sie zaczelo. przejebalem 8 rankedow pod rzad, glownie z powodu jelopow w moim teamie chociaz nieraz ja tez nie gralem jak challenger ale to nie ja feedowalem. max oddalem  6 killi, ale to  i tak bylo najmniej z temu, bo oni mieli po 14 oddanych. 

no i c**j, z g4 100 pkt spadlem do g4 30 punktow. dostawalem 25 pktow za wygrana, teraz dostaje 15 (dziekuje wam sku***syny!) 

najbardziej wkurwiaja mnie premady. idzie sobie premade tristana z nami, tristana 0/8 i do mnie waty ze im nie gankuje. ale troche trudno miec wplyw na zjebanego bota jak tristana oddaje first blooda jak jestem przy blue? no k***a ja jutro pisze petycje do riotu zeby przez kazdym rankedem byl test na iq... 

a i do tego dochodza zjeby, ktore pisza w lobby "SORRY I CANT SUPP" to po ch*j tepaku idziesz rankeda jak nie umiesz kazdej pozycji? 

takie gowna sie teraz spotyka, ze chcialbym byc znowu w brazie. wiecie jaka jest roznica miedzy goldem a brazem? ze brazy wycarrujesz, a goldow nic**ja nie wycarrujesz, bo oni nie chca byc carrowani. 

Beka z typa.

Chciałbyś być w brązie bo tam jest twój poziom i tam dajesz rade sam wygrać - gold cie przerósł i tyle.

Miszcze, co może zacznijcie grać lepiej to wyjdziecie? Server ma gówno do gadania, eune, euw. c**j jedno i to samo. tam trolle i tu trolle. Może od d1 jest różnica. A tak btw. gówno gracie i taka prawda, dlatego nie wyjdziecie. Jak to możliwe, że np. booster wyjdzie ligę wyżej w kilka dni? Noo tak, musi przewidzieć, że będzie miał trolli, noobów i polaczków. I tak wygra 90% gier na pewno, wystarczy odrobina skilla. Przykład nervariena, 10 dni - d1 56 lp. I co? Jemu się jakoś udało z golda wyjść, z platyny. Czemu? Bo umie grać i coś myśli. Pozdro ;o

+1

Na nordicu juz mam d2 87 lp a to jest 2 smurf wiec nie popisywać się :

Miszcze, co może zacznijcie grać lepiej to wyjdziecie? Server ma gówno do gadania, eune, euw. c**j jedno i to samo. tam trolle i tu trolle. Może od d1 jest różnica. A tak btw. gówno gracie i taka prawda, dlatego nie wyjdziecie. Jak to możliwe, że np. booster wyjdzie ligę wyżej w kilka dni? Noo tak, musi przewidzieć, że będzie miał trolli, noobów i polaczków. I tak wygra 90% gier na pewno, wystarczy odrobina skilla. Przykład nervariena, 10 dni - d1 56 lp. I co? Jemu się jakoś udało z golda wyjść, z platyny. Czemu? Bo umie grać i coś myśli. Pozdro ;o "

Przy okazji nie jest trudno wygrac.. ale nerwy mnie po prostu zerują przez tych debili ;d O to w tym chodzi.

Sam sie popisujesz.

Opublikowano

No na nordicu jest tragedia,potwierdzam, ostatnio u mnie w teamie lecą takie throwy,w niektorych meczach mielismy w pewnym momencie 13.7k przewagi, a gdy przegralismy to bylo tylko prawie 1k

idz na tego westa

Opublikowano

gosciu napisalem ci jasno i wyraznie, ze goldy nie chca byc carrowane ;) gold to nie braz, w brazie masz team warzywa + ty vs warzywa. to da sie wycarrowac, natomiast gdy masz tristane 0/8 ktora jak wczesniej napisalem oddala first blooda gdy bylem przy blue, to co ja mam zrobic? nafeedowany po szyje graves ma mnie na Q + R. i teraz jakis p********y diamencik ktory nie mial pecha do teamow napisze "jak umiesz grac to wycarrujesz" ciekawe k***a jak mam to wycarrowac. wy i te wasze madrosci... w dupe sobie wsadzcie za przeproszeniem. moze wbijesz mi na konto jak kolejny moj adc bedzie miec 0/8 i wygrasz? wiesz co to jest przewaga w goldzie i poziomie? co mam nagle majac 6 lvl a ich adc 10 zrobic go 1vs1? nie. jak ktos jest nafeedowany a tym bardziej adc to juz nic nie zrobisz. i tak jest w kazdej grze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...