Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Train Fever Problem

Kamyk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,pobrałem dzisiaj grę Train Fever .  Przy włączaniu wyskakuje błąd "Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu Windows. Sprawdź w informacjach dotyczących systemu n tym komputerze jaka wersja jest potrzebna...
Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam 

Opublikowano

@Kamyk0

Podobno w następnym patchu będzie optymalizacja zużycia pamięci RAM i oraz Fix dla systemów x86. Ale pytanie kiedy?

PS. Przejście na systemy x64 jest już niemal niezbędne do grania w nowe tytuły więc.

Edit. 

No cóż zmienić tak o z x86 na x64 się chyba nie da a raczej na pewno. Jedyna opcja to instalacja nowego systemu x64 np. Wndows 7 ew 8.1. Różnicy zbytniej nie ma w wydajności w grach bo sam testowałem dość duży wachlarz gier na swoim komputerze napędzanym przez dość mocne podzespoły i7 3970X + Titan + SSD samsung 840 evo 512GB to różnice w wydajności wynoszą 2-4% i to zależy od gry bo jedna chodzi lepiej tutaj a druga tam. Na mojej drugiej konfiguracji q6600 c2q + HD 5870 + SSD Kingston Hyperx SV300 120GB różnice to 1-9% i też zależnie od gry.

EDIT

@topic

Ukazał się nowy patch optymalizujący co nieco grę może też naprawia problem x86, ale w change-logu nic o tym niema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...